Livets ljusa stunder.

Nu är det vår. Snart är det sommar. Fina kvällar då man bara kan njuta. Glömma vardagen för en stund och bara skratta, le och vara glad. Dricka ett glas vin och skåla i cider. Ha en filt omkring sig när natten kryper tätt inpå. Då myggorna börjar visa sig och man tillslut beger sig in. In i värmen. Där man fortsätter fnittra. Vara glad. Bara umgås. Dricka ett vinglas till innan man lite ostadig tar sig hemåt. Då stjärnorna lyser klart och man bara njuter. Njuter av livets goda. För ja, livet har allt sina ljusa stunder ibland. 

en söndag.

en söndag. 
att vakna upp. fundera över om man skäms över gårdagskvällen eller inte. inse att varför skulle man göra det. man får leva livet. man får ha kul. det är okej.
 
 
slå på tvn. gå och göra frukost. inse att mjölken nästan är slut. orkar inte ta sig till affären och köpa ny. äter lite flingor. sappar runt på kanalerna för att inse att det ändå inte finns något bra där. byter över till dvd. kollar på gossip girl i ett x antal timmar. lagar i ordning lite mat. blir mätt. och trött. lägger mig i sängen. ställer klockan på en halvtimma. tänker att det är bra. då kan jag gå ut och gå sedan. om jag nu skulle orka det. och köpa mjölk. 
 
klockan ringer. tänker att esch. har ju ändå inget att göra. ställer fram den en halvtimma. så håller det på en stund. innan jag kollar på klockan och inser att oj, den är redan åtta. går upp. kollar på lite mer gossip girl. tar tag i mig själv och går bort till konsum. promenaden dit kändes som himelriket. önskar att jag kunde vara ute föralltid. men tröttheten tar överhanden. går runt på konsum. köper lite bananer. lite juice. lite mjölk och lite naturgodis. går hem igen. 
 
gör en smoothie på banan och melon. låter gott. smakade inte detsamma. är inte bra på det där med smoothies. mina blir aldrig bra. men vissa behöver väl mer träning än andra. 

slår på tvn. slår på datorn. läser igenom dom bloggar jag brukar läsa. börjar bli hungrig. försöker ignorera det. dricker lite juice. skapar en ny blogg. denna blogg. för att kunna skriva. utan att veta att folk jag känner kommer läsa den. och döma mig. en blogg där jag bara skriver av mig. för min skull. för att jag vill. min egna glittriga rymd. 

RSS 2.0