det är med kräftorna jag avslutar denna sommar.

Kräftor fredag, lördag, söndag. Med alla dom bästa. Fredagens kräftskiva var den bästa med mina finaste, lördagens inte lika bra men härligt att vara nere vid stugan med familjen och söndagen var spännande då den jag åt med aldrig ätit kräftor förut. 
 
Imorgon börjar skolan och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Är inte alls trött men borde försöka sova snart då jag måste upp i hyfsad tid. Är livrädd om jag ska vara ärlig. Avskyr skolmiljön, att det är så mycket människor överallt och denna gång har jag ingen nära vän med mig. Alla dom personer jag varit närmst med i klassen har slutat på ett eller annat sätt så nu står jag ensam kvar. 
 
Försöker andas för det kommer ju gå bra, är lite för dramatisk kanske. Men hellre tänka att det kan gå lite värre så kanske jag kommer hem imorgon överlycklig över att ha börjat skolan igen, har hälsat på alla mina gamla klasskompisar och allt bara är underbart. Mhm... Jaja, ska ha en fin höst i alla fall, om det inte blir bra i skolan ska jag i alla fall ha det bra efteråt med mina finaste <3 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0