Julfest.

Mums på det i bilden men inte lika mums på själva bilden / den minst suddiga jag hade. 
 
Igår gick jag bara runt och försökte andas. Sov till länge och kände mig väldigt borta. Försökte att vila och bara ta det lugnt intill sista minut då jag vid 17 gick bort mot kyrkan där vi skulle ha julfest. Mötte upp Zara och Alex, och även Rebecca vilket var mys. Så hade vi en fin kväll full av skratt, prat och god mat. Även lite uppträndande från olika grupper i kyrkan och vissa var riktigt duktiga måste jag säga! 
 
När jag kom hem sent på kvällen var jag helt slut, hade världens huvudvärk så tog en tablett och satte mig ner och bara andas. Blev så mycket prat med både folk jag kände sedan innan, folk jag visste vilka dom var och sedan några som jag inte allls träffat innan. Så blev att trots att jag var lite småhängig fick jag tagga till och försöka hänga med i allt som hände runt omkring. 
 
En timma efter att jag kommit hem kom han. Var så skönt att bara släppa det där som jag ändå gått runt och grubblat på och hållt fast vid. Att bara få sitta där och andas en stund tillsammans. Det har varit en saknad som jag försökt tänka bort, slänga bakom mig bara. Men åh, när jag bara fick sitta där så kom tårarna och jag insåg hur mycket jag velat träffat honom. Att bara få lite påfyllning och så får vi se när det blir nästa gång. Men nu är det inte massa ont mellan oss i alla fall. hjärta.

4 december.

 
Vaknade upp ganska dålig. Sov hela förmiddagen och vaknade upp vid lunch då allt kändes lite bättre efter att jag tagit det lugnt hela gårdagen plus den extra sömn jag fick. Tog mig iväg till Svenskan och fick en del gjort - trots att ångesten över att jag varit så mycket efter hängde över mig. Drog lappar till lilla julafton för att se vem jag skulle ge julklapp till och sedan kändes allt lite bättre. 
 
Jag, Eliaz, Marwin och Viktor tog oss hem till mig för att lämna lite saker innan vi åkte tillbaks upp på stan igen där vi även mötte upp Oliver och Stina, sa hejdå till Viktor för en stund och strosade runt på stan. Blev lite planlöst sådär och fick ingenting speciellt gjort i julklappsväg men hämtade i alla fall ut mitt pass så nu är jag redo för värmen! 
 
Åt falafeltallrik och då jag inte ätit på hela dagen blev det direkt en humörshöjare och jag kunde slappna av lite mer. Vi sa hejdå till Stina, köpte lite gottigt att äta på Willys och sedan gick vi till SF för att se ITERSTELLAR! Alltså ÅH! Den var så himla bra men har fortfarande inte landat efter alla känslorna som kom där under biobesöket. Älskar ju rymden men samtidigt är det så svårt att förstå hur oändlig den är.. Att det sedan kom en del scener då jag hoppade till och gömde mig bakom händerna gjorde mig ännu mer skakig och dom sorgliga scenerna fick tårarna att rinna. Förstod inte allt vilket rörde till det i huvudet men jag vill jätte gärna se den igen. Trots att jag gick därifrån skakig lite känslomässigt ur balans. Men har ni vägarna förbi bion tycker jag verkligen att ni ska se den ♥
 
Följde med dom andra till bussen och stod där ett tag innan Jessi kom förbi och hämtade upp mig på sin cykel. Babblade på som en galning och visste knappt vad jag sa men JA den där filmen fick mig verkligen ur spåret. Följde med henne upp en stund, gosade med Junie och bara pratade lite innan jag tog en promenad hem med hörlurarna fulla av musik. Har fortfarande inte landat än men ska snart försöka sova så jag tar mig upp till Svenskan imorgon. OCH PÅ KVÄLLEN ÄR DET IDOLFINAL! Åh. Vet inte alls vem som kommer vinna. Kan bli ganska lika men jag hoppas nog ändå på Molly. Även om Lisa är grymt bra så tycker jag att hon har lite för klar röst och vill ha något som är utöver det vanliga. 
 
Om någon ens orkar läsa alla mina osamanhängande och tråkiga meningar så ger jag en stor eloge till den personen! Haha. Behöver bara skriva av mig, för min skull och är väl egentligen inte meningen till någon annan. Men ändå är det folk som klickar sig in här och läser om när jag gnäller om sjukdomar, illamående och sorg. Är inte en bra bloggare men det är inte heller det som är grejen. Utan grejen är att jag ska få ur mig mina känslor och tankar och bara kunna andas lite. För jag mår bättre utav att skriva, även om det inte är så vackert alla gånger. Hjärta. 

försöker att se framåt.

räknar ner dagarna tills vi åker. tills vi kommer bort till värme och sol. behöver bara en paus från livet. från skolan. från allt som har att göra med vardag att göra. 
 
jag försöker verkligen kämpa mig igenom skolan. det är så himla tufft att jag inte riktigt hur jag ska gå till väga. jag har tagit bort en kurs för att det ska kännas lite lättare och jag hoppas det går fortfare framåt nu pga detta. men trots att jag gjort klart några uppgifter känns det som att det är hur mycket som helst kvar och det är ångesten som kommer när jag måste upp på mornarna för att ta mig iväg till skolan som är värst. 
 
försöker se fram emot saker jag ska göra. såsom bio, julfest, lilla julafton, superjulafton, (bra att alla evangemang heter lite olika så man kan hålla koll haha) kusinerna från London som kommer, julafton och sedan resan + nyår. men trots att det finns så mycket att se fram emot finns stressen och ångesten kvar som gör att jag inte riktigt kan slappna av och andas. men jag ska försöka ta en dag i taget och vi börjar med imorgon. 
 
är så uppe i varv så kommer nog dröja några timmar innan jag somnar. men det går ju alltid att försöka och hoppas på att jag inte hålls vaken alltför länge. xx

RSS 2.0