4 december.

 
Vaknade upp ganska dålig. Sov hela förmiddagen och vaknade upp vid lunch då allt kändes lite bättre efter att jag tagit det lugnt hela gårdagen plus den extra sömn jag fick. Tog mig iväg till Svenskan och fick en del gjort - trots att ångesten över att jag varit så mycket efter hängde över mig. Drog lappar till lilla julafton för att se vem jag skulle ge julklapp till och sedan kändes allt lite bättre. 
 
Jag, Eliaz, Marwin och Viktor tog oss hem till mig för att lämna lite saker innan vi åkte tillbaks upp på stan igen där vi även mötte upp Oliver och Stina, sa hejdå till Viktor för en stund och strosade runt på stan. Blev lite planlöst sådär och fick ingenting speciellt gjort i julklappsväg men hämtade i alla fall ut mitt pass så nu är jag redo för värmen! 
 
Åt falafeltallrik och då jag inte ätit på hela dagen blev det direkt en humörshöjare och jag kunde slappna av lite mer. Vi sa hejdå till Stina, köpte lite gottigt att äta på Willys och sedan gick vi till SF för att se ITERSTELLAR! Alltså ÅH! Den var så himla bra men har fortfarande inte landat efter alla känslorna som kom där under biobesöket. Älskar ju rymden men samtidigt är det så svårt att förstå hur oändlig den är.. Att det sedan kom en del scener då jag hoppade till och gömde mig bakom händerna gjorde mig ännu mer skakig och dom sorgliga scenerna fick tårarna att rinna. Förstod inte allt vilket rörde till det i huvudet men jag vill jätte gärna se den igen. Trots att jag gick därifrån skakig lite känslomässigt ur balans. Men har ni vägarna förbi bion tycker jag verkligen att ni ska se den ♥
 
Följde med dom andra till bussen och stod där ett tag innan Jessi kom förbi och hämtade upp mig på sin cykel. Babblade på som en galning och visste knappt vad jag sa men JA den där filmen fick mig verkligen ur spåret. Följde med henne upp en stund, gosade med Junie och bara pratade lite innan jag tog en promenad hem med hörlurarna fulla av musik. Har fortfarande inte landat än men ska snart försöka sova så jag tar mig upp till Svenskan imorgon. OCH PÅ KVÄLLEN ÄR DET IDOLFINAL! Åh. Vet inte alls vem som kommer vinna. Kan bli ganska lika men jag hoppas nog ändå på Molly. Även om Lisa är grymt bra så tycker jag att hon har lite för klar röst och vill ha något som är utöver det vanliga. 
 
Om någon ens orkar läsa alla mina osamanhängande och tråkiga meningar så ger jag en stor eloge till den personen! Haha. Behöver bara skriva av mig, för min skull och är väl egentligen inte meningen till någon annan. Men ändå är det folk som klickar sig in här och läser om när jag gnäller om sjukdomar, illamående och sorg. Är inte en bra bloggare men det är inte heller det som är grejen. Utan grejen är att jag ska få ur mig mina känslor och tankar och bara kunna andas lite. För jag mår bättre utav att skriva, även om det inte är så vackert alla gånger. Hjärta. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0