försöker att se framåt.

räknar ner dagarna tills vi åker. tills vi kommer bort till värme och sol. behöver bara en paus från livet. från skolan. från allt som har att göra med vardag att göra. 
 
jag försöker verkligen kämpa mig igenom skolan. det är så himla tufft att jag inte riktigt hur jag ska gå till väga. jag har tagit bort en kurs för att det ska kännas lite lättare och jag hoppas det går fortfare framåt nu pga detta. men trots att jag gjort klart några uppgifter känns det som att det är hur mycket som helst kvar och det är ångesten som kommer när jag måste upp på mornarna för att ta mig iväg till skolan som är värst. 
 
försöker se fram emot saker jag ska göra. såsom bio, julfest, lilla julafton, superjulafton, (bra att alla evangemang heter lite olika så man kan hålla koll haha) kusinerna från London som kommer, julafton och sedan resan + nyår. men trots att det finns så mycket att se fram emot finns stressen och ångesten kvar som gör att jag inte riktigt kan slappna av och andas. men jag ska försöka ta en dag i taget och vi börjar med imorgon. 
 
är så uppe i varv så kommer nog dröja några timmar innan jag somnar. men det går ju alltid att försöka och hoppas på att jag inte hålls vaken alltför länge. xx


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0