en tur till Vadstena.

en varm dag tog vi bilen å åkte några mil...
... till supermysiga Vadstena!
träffade på ca världens mest feta katt (syns inte så bra på bilden men OJ VILKET BERG <3)
 var ju bara tvungen att ta kort på dom här söta klädnyporna! 
hade fin utsikt över vattnet medans vi åt lunch och innan vi spenderade resten av dagen vid stranden! 
 
Moster skulle kolla in någon butik i Vadstena så då frågade hon om jag ville följa med då vi skulle slänga in lite sol och bad på den lilla turen också. Vi åkte först in till själva Vadstena för att ta ut pengar men hann smita in i några butiker och åh vad allt är fint där! Hade jag haft råd hade jag köpt ca allt och jag hade gärna stannat där en hel dag bara för att strosa runt på gatorna, äta glass och god mat. Men tyvärr behövde vi vidare då vi skulle besöka en "butik" som låg hemma hos en kvinna. 
 
Moster fick med sig ganska mycket (lite för mycket enligt både mig och Emma..) och jag fick med mig fyra stycken underbara glas som jag verkligen är nöjd med. Väl där gosade vi även med en katt som vägde 8,5kg. Helt otroligt vad stor han var, men underbart gosig var han också! Stannade en stund men när vi kände oss klara åkte vi till Vadstena camping, åt lunch och så la vi oss på beachen. 
 
Vattnet var långgrunt och det var underbart skönt att svalka sig. Och att slippa det äckliga vatten som alnängsbadet och hjälmaren erbjuder. Var så skönt att bara få komma bort från örebro ett tag också för att andas och se lite annat. I vattnet hittade vi en kräfta som vi var så nojiga över, men tillslut fick vi upp den ur vattnet - vi var som små barn, tog kort och visade moster vårat fynd. (såklart var kräftan inte levande) 
 
På kvällen gick jag och B ut och satte oss på en uteservering, köpte lite Burger king efter det och hade picknick utanför kyrkan på stan. Var en väldigt fin dag och blev ett väldigt fint avslut med en av mina finaste. 
 

söndag, måndag, kärlek.


Firaste kusinen, 16 års kalas <3

blev trött efter allt firande så slumrade till på emmas matta. 

liseberg med dessa fina tjejer. 
lite pariserhjul. 
 
skulle publicerats förra veckan. 
men slumrade till och glömde helt bort det.
 
min emmis har i alla fall fyllt år. 
16 somrar. åh. 
 
har varit på liseberg med fina tjejer.
åkt karuseller (åh, åkte berg å dalbana!!) och myst.
 
haft lite upp å ner med mitt hjärta. 
men så många fina stunder har vi haft. 
badat. skrattat. ätit massa gott.
 
och nu. nu har vi haft det sådär 
fint igen. såhär som det ska vara. 
det är det här som är vi.
 
visst man är trött efter långa dagar, 
orkar inte hur mycket som helst. 
men kärleken finns där. 
 
kommer kanske alltid att komma
små perioder som är extra jobbiga. 
men det är dom bra perioderna som
ska dominera. dom som ska vara längst.
 
det är det vi måste se till. 
att visst. allt kan inte vara på topp varenda
sekund. men det kan vara på topp
största delen av livet. ♥

kärlek, kärlek, kärlek.


kärlek. åh. ikväll slog det till. ordentligt. saknar honom så. alldeles för mycket. kom hem. kom hem till mig. nu. snälla. du måste hjälpa mig att andas. 
 
var ute igår, hemma hos elin med lite fint folk sådär. pratade, lekte lekar och njöt av sommaren. var så underbart. och i torsdags hade jag filmkväll med en gammal vän som jag återupfått kontakten lite mer. kollade på ett par filmer, promenerade med bästi, låg och pratade i flera timmar tills solen både gått ner och upp. underbart.
 
cyklat runt halva örebro denna kväll. delat på en pizza i stadsparken, farit runt bland rosor och vackra blommor, tagit vägarna förbi gamla skolor, fnissat, spanat på människor och ätit glass vid slottet. så mycket på bara några få timmar. under dom soliga timmarna var vi på stan, köpte fina kläder - som dom ovan - åt god mat på uteservering och handlat massa mat. för imorgon blir det kalas. min fina kusin fyller år på måndag. alltså åh vad hon betyder mycket för mig. kärlek <3 

RSS 2.0