drömmer mig bort till varmare platser.

får lite bilder skickade från Rom där min fina vän just nu är på besök. bland annat denna ovan. åh, är så otroligt avundsjuk men är samtidigt glad över att bara vara hemma i Sverige nu ett tag. åker ju till Gotland nästa söndag och innan det jobbar jag nu på för fullt. 
 
började idag och jobbar på ett äldreboende vilket är supermysigt. inte världens bästa betalning men det är inga jobbiga saker jag behöver göra direkt så det är ganska lättförtjänade pengar. otroligt trött bara efter en hel dag så måste ta tag i sömnen och försöka somna tidigt så jag kan få sova ut ordentligt.
 
behöver få ihop lite pengar nu, vill verkligen åka utomlands - i höst eller så och då behövs det ju tyvärr lite cash. ny soffa och säng ska även införskaffas när jag flyttar härifrån så det är något som också behöver sparas till. enkronorna i min hundsparbössa räcker nog tyvärr inte långt. så resten av veckan blir jobb, jobb, jobb och tyvärr inte lika spännande dagar som bennisen har i Rom. dock får jag mycket erfarenhet och träffa människor som har många historier att dela med sig av.

fika med fi och kalas för en katt.

En solig kväll här för några veckor sedan tog vi oss ner till stadsparken för lite fika med FI! Blev knytis så blev massa gottigt medans solen sakta gick ner. 
Vi hade tagit med oss kakor och bullar. Elin var glad! 
Jessica försökte bli vän med dom här små filurerna men det hon gjorde då var att locka till sig alla hemska skrattmåsar som inte direkt är lika trevliga om man säger så. 
Den här fina klänningen från Bik Bok hade hon på sig som hon fått i 20 årspresent av sin farmor. Så underbar är den att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Kanske kan sno den någon gång i sommar om det händer något speciellt.
 
Samma kväll tog vi oss hem till Junie som fyllde år. (Jessis misse). Så blev lite firande med godsaker och mys framför en serie som vi nu har fastnat vid - Resurrection - har ni tid så kolla vetja! Var i alla fall jätte mys och jag hoppas baben Junie blev nöjd av allt godis. xoxo

en övernattning vid vattnet då åskan mullrade över oss.

Ja en dag tog jag, Amanda och Rebecca oss ut till Amandas sommarstuga som låg jätte fint vid vattnet. Här är fina Amanda som precis som jag springer runt med kameran i högsta hugg! 
Det var egentligen meningen att tjejerna från grundskolan skulle följa med men då ingen annan kunde så blev det vi tre - vilket i slutändan kändes som det bästa då vi fick mer tid och deeptalk med varandra. Fina Becci här. 
En stund efter att vi kommit dit, kollat runt och ställt in sakerna bestämde vi oss för att hoppa i vattnet fort då åskan började mullra. Första doppet för i år blev det för mig och tillsammans hand i hand hoppade jag och Rebecca ner från denna brygga. Haha hjälp vad otäckt jag tyckte att det var! 

Hade lånat Bennes gosiga t-shirt som jag mest sprang runt i, letade musslor och fortsatte att plaska lite i vattnet med fötterna när vi torkat. 

Efter en stund åkte Amandas mamma och syster hem och det var bara vi tre kvar. Då började vi fixa med maten men då grillen inte ville ta fart - trots jag prövat allt (fick ansvar för grillningen) och till och med ringt ett desperat samtal för hjälp så fick jag springa upp till grannen som visst kunde det där lite bättre. 
Med mat i magarna satte vi oss inne i den större stugan, dukade upp med melon, kakor, chips och godis för att spela spel i flera timmar. Pratade, tog ett nattdopp, jagade ut nattfjärilar ur stugan, fortsatte prata fast klockan var mycket och somnade tillslut för att vakna upp till en mulen dag. 
 
Men trots det dog inte våran glädje - ut på sjön för en tur i båten och oj vad vi skrattade. En underbar liten resa som jag bara längtar efter att få göra om med dom här två fina tjejerna! 

RSS 2.0