en övernattning vid vattnet då åskan mullrade över oss.

Ja en dag tog jag, Amanda och Rebecca oss ut till Amandas sommarstuga som låg jätte fint vid vattnet. Här är fina Amanda som precis som jag springer runt med kameran i högsta hugg! 
Det var egentligen meningen att tjejerna från grundskolan skulle följa med men då ingen annan kunde så blev det vi tre - vilket i slutändan kändes som det bästa då vi fick mer tid och deeptalk med varandra. Fina Becci här. 
En stund efter att vi kommit dit, kollat runt och ställt in sakerna bestämde vi oss för att hoppa i vattnet fort då åskan började mullra. Första doppet för i år blev det för mig och tillsammans hand i hand hoppade jag och Rebecca ner från denna brygga. Haha hjälp vad otäckt jag tyckte att det var! 

Hade lånat Bennes gosiga t-shirt som jag mest sprang runt i, letade musslor och fortsatte att plaska lite i vattnet med fötterna när vi torkat. 

Efter en stund åkte Amandas mamma och syster hem och det var bara vi tre kvar. Då började vi fixa med maten men då grillen inte ville ta fart - trots jag prövat allt (fick ansvar för grillningen) och till och med ringt ett desperat samtal för hjälp så fick jag springa upp till grannen som visst kunde det där lite bättre. 
Med mat i magarna satte vi oss inne i den större stugan, dukade upp med melon, kakor, chips och godis för att spela spel i flera timmar. Pratade, tog ett nattdopp, jagade ut nattfjärilar ur stugan, fortsatte prata fast klockan var mycket och somnade tillslut för att vakna upp till en mulen dag. 
 
Men trots det dog inte våran glädje - ut på sjön för en tur i båten och oj vad vi skrattade. En underbar liten resa som jag bara längtar efter att få göra om med dom här två fina tjejerna! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0