nu drar det igång igen.

 
Nu har jag varit ledig i 4 dagar. Har varit så underbart och har haft både bra och dåliga stunder. Det är dock mycket som har hänt vilket betyder mycket att minnas. Träffat nya människor och människor från förr. Umgåtts med min kusin, min bästi och Benjamin. I fredags hann jag och mormor med att städa ur min källare och fixa lite inför loppisen vi ska ha - 18 oktober i golfhallen här i Örebro - innan Emma kom och sov över. Hann med tacos kväll hemma hos Jonas å Jessi också vilket var hur mys som helst. 
 
I lördags åkte vi till marieberg och jag hittade lite härligheter till kroppen. Ett jätte skönt duschludder som jag kanske visar upp lite senare i bloggen - för åh vad underbart det är. Vi skiljdes sedan åt och jag sov lite. På kvällen blev det en spontanare till Plektrum för att träffa Matte med bästi <3 Hade en grym kväll som avslutades med att Emma å två till sov över. Lite jobbig stämning där på morgonen då jag mest ville att alla skulle gå. 
 
Emma stannade dock och vi hade en riktigt slappardag med filmmys osv. Lite jobbigheter som hände och jag var ganska så förstörd. På kvällen blev det lite mer mys framför tvn med B. Måndag vart en jobbig dag men försökte att andas och efter många om och men blev det bättre. Idag var jag uppe på stan med Jessi å Jonas. Sprang runt och köpte massa mat från restaurangchansen sen när Jessi åkt till jobbet. B kom över för lite provsmakning av maten och lite andningspaus. 
 
Imorgon är det skola igen, blir en lång lektion då vi ska redigera och skapa ett collage i photoshop men lite kul är det ändå. Och riktigt skönt att börja vid ett! 

norrby.

Förra helgen var det lite roligheter här på norr. Vi fick smaka på öppelpaj från konsum, op-kyrkan bjöd på soppa och bröd, vi gick tipspromenad, fikade, det fanns ett par karuseller och hoppborg till barnen, sockervadd och lotter som jag vann en mixer + ett presentkort på strike.

Var jätte mysigt att ta sig runt där och bara komma ut en stund med mormor och även Markus som hälsade på. Mådde inte super bra men behövde röra lite på mig. Älskar dom här dagarna. Så underbart mysiga.  
 

det kommer aldrig bli helt.

Känslorna är för starka. Allt är kaos. Jag har en relation som är så trasig. Som jag inte vet om den någonsin kommer att kunna bli hel. Det har hänt för mycket. Det har varit för mycket fram och tillbaks. Så mycket som man aldrig kommer kunna bli hel ifrån. Det kommer alltid vara skärvor i relationen och jag vet inte om jag någonsin kommer kunna vara på det sätt man borde vara. Bete mig som man borde göra mot en vän. Då det är precis vad vi är, och ska vara. 
 
Jag kan inte andas när vi pratar. När vi är i närheten av varandra. Det går bara inte. Vill bara gråta och kura ihop mig i fosterställning. Slippa allt det jobbiga. Just nu är vi i ett mellanting och jag tror inte det går för oss. Jag tror inte det går att bara vara vänner. Om jag ska vara helt ärlig. Då måste all kontakt brytas. Eller åtminstone för en lång period. Så får man se i framtiden om det går att vara vänner. Men jag vet inte om jag någonsin kommer kunna ta det avståndet. 
 
Det kanske är därför min kropp reagerar som den gör. Försöker stöta bort personen. Jag klarar inte ens av att höra rösten. Rösten som är så välbekant men på samma sätt så främmande. För det är inte på samma sätt nu. För nu är allt hopp om något mer borta. Jag försöker stöta bort personen. Så att jag ska slippa vara den som säger upp kontakten. Så jag slipper vara den som förstör allt. Även om det just nu är jag som är personen som inte kan hantera det här. Personen som inte kan bete sig normalt eller på ett bra sätt. Men den här relationen får mig inte att må bra. Även om det ibland finns fina stunder jag önskar jag kunde minnas livet ut. 

RSS 2.0