Fyra.

Jag började på en lista där i januari. Då jag skulle lägga upp lite olika inlägg på olika fakta. Kom på det nu så trots att det är flera månader sedan hoppar jag på det igen. Den fjärde punkten var favoritplats. 
 
Så, vad är min favoritplats? Jo, det kan låta klyshigt men jag älskar att ligga på en gräsmatta under sommarkvällarna och kolla på stjärnorna. Lyssna på en bra låt och ha någon fin person bredvid mig. Stjärnorna är för mig väldigt mycket, universum är så oerhört vackert. Så ja. Det är min absoluta favoritplats även om det inte är sådär jätte specifikt. 
 
Att sitta på en gräsmatta under körsbärsträd med fina vänner under sommarens soliga dagar är ju inte heller så dumt. Men det är egentligen personen eller personerna man är med som gör det. Att vara på en plats med några av sina närmsta, bara sitta eller ligga ner (och kolla på stjärnorna eller känna solen värma) och prata om allt mellan himmel och jord. ♥

Monday

Idag mötte jag upp mormor på stan då vi skulle förbi sömmerskan och lägga upp en klänning. Dock blev det väldigt dyrt vilket jag tyckte var onödigt men mormor tyckte att vi skulle köra på ändå så det gjorde vi. Sedan tog vi oss iväg till Lill Annas. 
Där skulle vi luncha och mormor tog en kycklingsallad med bröd till. Dom hade tre olika saker man kunde ha på mackorna, bland annat någon sorts pesto. 
Jag själv tog en liten specialare då dom inte hade något mer vegetariskt alternativ än grekisk sallad och jag tycker att den är lite tråkig. Så blev en blandning utav den och sedan ost-&skingsalladen. Att både ta vitlöks och currydressing är standard för mig, tycker att kombinationen blir så oerhört god.
 
Vi satt kvar en stund sen och pratade lite till en kopp kaffe plus kaka. Mormor har mycket på gång just nu då hon precis sålt av bilen, håller på att sälja sin lilla kolonilott (dock bara till moster så inte så stor skillnad) och letar efter ny lägenhet. Så vi hade en del att prata om innan vi cyklade hemåt mot norr. 

Söndag 12 april


I fredagskväll anlände vi som sagt till farmor i Stockholm. Var mest bara att kolla på lite film och sedan sova...
... för att vakna upp till detta underbara väder. Varmt och sol.

Vi satte oss på en uteservering där vi beställde in allt möjligt. 
Bland annat bläckfiskringar till farmor och pappa då jag är veggie, mozzarella och tomatsallad, spansk omelett..
pommes frites med aioli och bearnaise, kronärtskocka och räkor i någon sås som jag inte heller åt.
Bröd som vi knappt fick i oss där i slutet.. 
Sedan gick vi bort till kungsträdgården för att se blommorna som slagit ut, men tyvärr var det ju bara ett par träd där blommorna lyckas komma fram så där stod jag och cirka tusen andra med våra kameror. Men vi tog även en glass i det sista av solskenet och njöt så mycket vi kunde. 

RSS 2.0