Sjuk men inte sjukhuset i alla fall


Nja. Hur gick det där med att leva? Har varit så gott som död sen i söndags och inte gjort något utav mitt påsklov. Legat och sovit hela dagarna och nätterna men i fredags kom jag ut en stund. Var meningen att jag skulle följa med till Satin men somnade hos en vän under kvällen och sedan blev det en liten snabbis till rockis och pitchers. Träffade lite nya människor och följde med på efterfest. 
 
Träffade någon jag avföljt på instagram vilket var lite kul men han var ju inte så cool som jag trodde han varit från början. Var ganska bra att jag avföljt honom. Vi tog i alla fall en promenad över hela stan runt fyra på natten och massa människor ville bråka med oss. Antog att en av dom jag gick med var en kille som var ute efter bråk men när jag efter 20 min blev sur och sa att det faktiskt var en tjej blev dom jätte paffa och gick därifrån. Usch. Killar som tar sig rätten till tjejer bara för att man går ute en fredagsnatt. Nej tack. 
 
Igår tog jag mig bort till moster å Emma där enis å mormor var. Vi åt våran nya påsktradition som består utav olika skaldjur. Borde inte smakat men gjorde ju det ändå - och vi får väl skylla på feberyran ;) var gott men inte värt det så får väl se om ytterligare ett år haha. 
 
Nu ligger jag bara och vilar i soffan efter att ha duschat, kollat på sound of music och HP. Tror inte jag orkar ut något ikväll men vi får väl se. Imorgon ska jag i alla fall på middag hemma hos mormor vilket blir mys. Puss. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0