Veckans tips!

 
Allas våran älskade Zara Larsson (ni som inte tycker om henne kan ju titta in på någon annan blogg istället för jag är så oerhört förälskad i henne) Lush life - min favoritlåt i hörlurarna just nu! 
 
 
 
Äntligen har min fina kusin startat upp en blogg där hon ska köra igång på riktigt och satsa lite mer seriöst. Detta är för mig väldigt roligt då vi kan peppa varandra och tagga till lite med när man saknar motivation till bloggen. Så, vad handlar hennes blogg om? Den handlar om hennes vardag på hotell och turistprogramet där hon drömmer om att flytta utomlands. Vi får inslag av mode, skönhet och får följa med på hennes resor till varma härliga länder. Kolla in den på blombergs.for.me eller klicka här!
 
 
Receptet på denna spännande och nyttiga soppa gjord på spenat och broccoli hittar du här! 
 

första skoldagen

 
Hej bloggen! 24 Augusti är det idag och jag är tillbaks i skolbänken. Har sprungit runt till ett x antal kuratorer och studevägledare för att fixa allt som har med CSN och olika bidrag att göra, så nu är det bara att vänta på att få beslut. 
 
Vi ska vara mellan 12-15 stycken i klassen och det är fyra till från det estetiska programmet som går ett fjärde år, så trots att det inte är några från min egna klass så är det i alla fall några bekanta ansikten. Håller på med ett argumenterande tal men eftersom att jag varit på språng största delen av förmiddagen - förutom att vi tog en fikapaus - så kör jag igång ordentligt efter lunch så att jag kan fokusera ordentligt. 

Vi hörs sen, puss! 
 
 

Soliga dagarDet är söndag den 23 Augusti och jag sitter nu ensam i min lägenhet efter en helg med pojkvännen. Den senaste veckan har jag mest jobbat och sedan solat dom lediga timmar jag fått. Att vi fått sådant fint väder nu i slutet av sommaren, är det inte helt fantastiskt?
 
Jag känner mig i alla fall laddad med D-vitamin och är något mer redo att möta hösten och allt vad den har med sig! Börjar skolan imorgon igen - yay - då jag har kvar svenskan att plugga upp men vad gör väl det, ska faktiskt bli lite skönt att ta sig tillbaks till mitt älskade karro. 

Så nu vet ni vad jag gör den här veckan  - befinner mig i ett klassrum på karolinska och pluggar Svenska. Puss. 

RSS 2.0