Det spårar ur, nu vänder vi blicken.
Hej babes. Igår hade jag över några raringar på en liten inflyttningsfest. Efter många om och men (killarna åkte för långt och hamnade i Lillån) var alla framme och vi gick och köpte billig pizza på hjorten. Åt våra godsaker, fick öppna present, lyssnade på musik och lekte töntiga lekar. Var jätte mys att ha över dom! 

Sedan gick det dock lite neråt och jag känner verkligen hur mitt liv har börjat spåra ur haha. Även om jag kan skratta åt det så vet jag att det inte är det bästa och att jag nu måste vända riktning lite. Har satt upp några mål för veckan och ska sedan sätta upp några mål fram till min födelsedag så jag har något att gå efter. 

Idag sov jag alldeles för länge, åt pizzan som var kvar från igår (och som stått framme. euw, men den smakade faktiskt helt okej lol) och sedan gick jag bort till mormor. Behövde nämligen ringa Emma då jag råkat lämna kvar min mobil plus kort på rockis. Drog med mig henne dit, åkte hem till henne och väntade på att åka till citygross med moster - oj vad jag handlade massa gott  ❤️ och sedan lagade jag och Emma tacos! Var underbart gott och trots att jag blev lite illamående var det värt det. Tog bussen hem vid halv tion och nu ligger jag redo för att sova i sängen. Puss.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0