Ibland kommer alla känslor bara farande

Okej pussgurkor. Måste bara klargöra (ännu en gång) att allt jag skriver på bloggen eller twitty är så jag känner just då. Ibland är det inte ens mina egna känslor eller så kanske det bara är mina känslor men förstärkta gånger tio pga att jag har sett en film där dom är hopplöst kära i varandra eller läst en bok då någon precis blivit sviken. 

Jag är en känslomänniska och tar till mig sådant väldigt mycket. Även vad andra berättar kan få mig att tänka mycket. Ibland har jag en jätte stark känsla men som kanske bara varar i några minuter, men just då kanske jag har twitter eller bloggen framme vilket gör att jag skriver av mig. Två minuter senare kanske jag lugnat ner mig och känslorna är inte alls som innan. Men att skriva är mitt sätt att få ut allt. Bara skriva av mig för att sedan se saker och ting lite klarare.

Jag kanske inser att nej men just det ja, jag har ingen anledning till att vara så ledsen för att det var hon i boken som blev lämnad utan svar eller nej jag är ju egentligen inte kär utan det var bara det där söta paret på filmen som var det och jag tog det till mig så mycket. Ibland håller detta i sig längre men ibland är det bara en liten stund, en sådan liten stund att jag kanske hinner skriva några rader på twitter och sedan lugnar allt ner sig lite. Berättar det mesta för mina närmsta men kan ju bli lite oklart ibland om jag säger något men skriver något helt annat. Men ta mina texter med en nypa salt och prata istället med mig så blir det mycket lättare. Puss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0