Jag tänkte sjunga något för dig..

Olá Amigos!
Idag har jag varit glad. Även om jag är helt slut på allt socialiserande så är det skönt att vara back on track så att säga. Träffade Joel på lunchen, gick på lektion , vi pluggade lite och sedan tog vi oss upp på stan där jag köpte några tröjor på carlings och sedan även ett skal till nya mobilen - är ju så himla rädd för att tappa den, haha.
 
Vi satte oss på subway en stund och jag skickade min första snap till honom vilket var lite småläskigt men nu har nervositeten släppt - precis som igår efter att vi pratat flera timmar i telefonen. Men, var i alla fall jätte mysigt att träffa Joel en stund och bara skratta en massa. Behöver mer sånna stunder i mitt liv som verkligen kan få mig att känna att allt i livet inte bara är svart eller grått utan att det även finns färger lite överallt, bara man tittar tillräckligt noga.
 
Var så otroligt trött när jag kom hem men slutade med att jag fastnade framför mobilen och skickade massa videos så blev ingen sömn där inte haha. Började också kolla på downton abbey men var tvungen att avbryta för lite mat och ett fint samtal. Snart kommer Ali så ska se om jag hinner komma en bit till på avsnittet eller inte. Är i alla fall glad även om jag har ett ganska så tungt hjärta, är lite rädd för när det blir för mycket positivt runt omkring. Men det är nog bara något som är bra att vänja sig vid. För allt i livet kan ju inte vara ett mörker hur länge som helst. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0