tre.

Tre. I min väska. 
 
Ja vad kul va? Detta är vad jag går runt och bär på i min väska varje dag. Okej muffinsen finns inte alltid med men resten av sakerna. Plus datorn när jag går till skolan och massa annat småtrams som inte direkt är något viktigt.

Men, i alla fall. Min favoritpenna, min älskade plånbok från Monki som jag gick runt och suktade efter i flera år innan jag köpte den, body splush som jag fick av Emma i julklapp (man måste ju lukta gott), tic tac ifall jag träffar på någon snygg kille och vill hångla (hmm, nej), hörlurar, mitt läppstift signat Blake Lively, minispegel, mammas hjärta och försvarets hudsalva. Så muffinsen som jag köpte idag på älskade espresso house. 
 
Annars lyssnar jag idag på Lykke Li och Håkan, har varit på möte, åkt runt till mataffärer, fikat med mormor, försökt få ihop ett bord men blev sur så mormor blev ledsen (förlåt men har pms. okej ingen ursäkt). Är på så konstigt humör nu för tiden. Går runt och är lite snurrig mest hela tiden, kanske pga glasögonen som jag måste använda då min kompis tog sönder mina vanliga i fredags. Haha, var bland det roligaste någonsin, borde kanske vara mer upprörd men känner mest att sådant händer. 
 
Du säger, har du tändstickor? Ja tillräckligt om, du vill bränna ner Stockholm. Och har du vin & sprit så att det räcker att få hela fjärden full av sorger. Allt är försent, försent för vin försent för kärlek ren som snö. Inatt finns ingen väg tillbaks. Ingen alls.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0