♥ Min bestie.

Fin bild med blixt å allt. Hon blundar vilket kanske jag också skulle gjort istället för att se helt groggy ut <3 Men det är ca sähär kul jag alltid brukar ha med henne. Om vi båda inte är vinterdeppiga och bara sitter och gör hummande ljud till varandra, haha ♥
 
Ja. Nästa del på min lilla lista är "Min bästa vän". SÅ? Vem är min bästa vän? Går väl ganska bra att räkna ut att det är Jessi. Hon är en av mina stjärnor, en av dom absolut bästa jag vet. Att vi får vara med varandra genom åren, se varandra växa och lära oss av våra misstag är bland det finaste. Är så glad att jag har henne. Hon är en sådan person jag verkligen kan vara på vilket humör som helst med. Ibland är jag bara lugn, ibland är jag upprörd, ibland är jag jätte nere, ibland gråter jag, ibland skrattar jag så jag får ont i magen, ibland är jag helt galen och ibland babblar jag på som om jorden skulle gå under om två minuter. Men vet ni vad? Hon har stannat kvar ändå och jag är så himla glad för det. Min fina, bästa vän 
 
Sen även om Jessi är min bestie så har jag ju Emma, min kusin som också är en av mina närmsta och en av mina stjärnor. Älskar henne så otroligt mycket och vi har gått igenom ca hela våra liv tillsammans. Min syster, min fina syster. Är ytterligare en av mina allra närmsta. Är så glad att vi lärt känna varandra nu senaste åren och att vi äntligen kan få en fin relation. Jag hoppas den bara blir bättre och bättre, att vi lär känna varandra mer och mer. Ja, dom tre är mina allra närmsta. 

tio fakta

Har ju inte lyckats ta någon bra selfie den senaste tiden så slänger upp en gammal så jag kan starta den där listan någon gång haha. Här kommer tio fakta om mig! 
 
♥ Jag är inte den mest ordningsamma människan, utan slänger gärna kläderna på golvet när jag kommer hem och tvättar en gång i månaden om det är möjligt. 
♥ Jag har otroliga människor runt omkring mig, men uppskattar dom ibland för lite då jag har så mycket annat att tänka på. 
♥ Efter studenten vill jag jobba för att tjäna pengar, sedan vill jag resa runt och se världen. Kanske åka på någon volontärresa och åka till en hästranch i Kanada med bästi. 
♥ När jag rest klart och känner mig stabil vill jag skaffa en kisse som ska bära namnet Glitter och en hund som ska bära namnet Emmett <3 
♥ Jag älskar fantasy. Harry Potter, Sagan om ringen, Hobbit, Hunger games och the mortal instruments är några av mina favorit filmer/böcker. 
♥ Jag har någon slags förkärlek för filmer som utspelar sig på 1700-tidigt 1900tal. Älskar den gamla stilen på kläder, när dom hade vackra klänningar, gick på vackra baler och tillställningar. Även försoning och filmer som utspelar sig lite mer i krig. 
♥ Jag älskar britter. Varför? Deras accent <3 Brittiska är det vackraste jag vet. 
♥ Jag älskar att vara kär, men jag avskyr även att vara kär. Kan inte riktigt leva utan kärleken men kan inte heller leva med den. 
♥ Jag är väldigt känslosam vilket både kan vara positivt och negativt. 
♥ Min mamma är den finaste jag vet. 

Men hej.

hej ute i vinterlandskapet. alltså nej. senaste tiden har inte gått så bra för mig - har spenderats liggandes i sängen med sjukdom. varit illamående, hostat och varit så trött att jag legat i sängen fram till 17 för att sedan gå och lägga mig igen några timmar senare. perfekt nu till skolstarten väl? plus flytt på söndag. ojojoj. men börjar äntligen bli lite lite bättre så imorgon försöker jag ta mig upp och iväg. måste fixa allt så jag kan ta studenten till sommaren. så mycket jobbigheter och ångest med det där. men jag lever i alla fall nätt och jämt och så fort jag tillfrisknat ska jag göra den där listan Emma gjorde - som jag skrev om där nere. det tar den tid det tar men någon gång ska den vara gjord! puss. 

RSS 2.0