tio fakta

Har ju inte lyckats ta någon bra selfie den senaste tiden så slänger upp en gammal så jag kan starta den där listan någon gång haha. Här kommer tio fakta om mig! 
 
♥ Jag är inte den mest ordningsamma människan, utan slänger gärna kläderna på golvet när jag kommer hem och tvättar en gång i månaden om det är möjligt. 
♥ Jag har otroliga människor runt omkring mig, men uppskattar dom ibland för lite då jag har så mycket annat att tänka på. 
♥ Efter studenten vill jag jobba för att tjäna pengar, sedan vill jag resa runt och se världen. Kanske åka på någon volontärresa och åka till en hästranch i Kanada med bästi. 
♥ När jag rest klart och känner mig stabil vill jag skaffa en kisse som ska bära namnet Glitter och en hund som ska bära namnet Emmett <3 
♥ Jag älskar fantasy. Harry Potter, Sagan om ringen, Hobbit, Hunger games och the mortal instruments är några av mina favorit filmer/böcker. 
♥ Jag har någon slags förkärlek för filmer som utspelar sig på 1700-tidigt 1900tal. Älskar den gamla stilen på kläder, när dom hade vackra klänningar, gick på vackra baler och tillställningar. Även försoning och filmer som utspelar sig lite mer i krig. 
♥ Jag älskar britter. Varför? Deras accent <3 Brittiska är det vackraste jag vet. 
♥ Jag älskar att vara kär, men jag avskyr även att vara kär. Kan inte riktigt leva utan kärleken men kan inte heller leva med den. 
♥ Jag är väldigt känslosam vilket både kan vara positivt och negativt. 
♥ Min mamma är den finaste jag vet. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0