Torsdag.

Hej babes! Ojojoj vad tiden springer iväg och ojojoj vad mycket som har hänt! Tog studenten i fredags, vilket snart är en hel vecka sen och fick göra det tillsammans med mina babes på bilden <3 är så glad att jag fick spendera tiden med dom och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra då Lisa åker utomlands i två veckor med familjen. Blir att åka till Lisas stuga när hon kommer hem och ja, det måste verkligen bli av! Dom här tjejerna är några jag absolut inte vill glida ifrån! 

I söndags hade vi i alla fall en liten tacokväll som fick bli som ett litet avsked. Gick ut och drack massa goda alkoholfria drinkar på stora örebro också vilket var underbart. Bara komma ut lite, prata och umgås med mina fina tjejer. 

Sen i tisdags tog jag tåget till Eskilstuna för att åka hem till min fina Oscar, hade blivit massa krångel i måndags så ambolansen fick åka hem till honom och kände att jag verkligen inte kunde vara borta från honom längre. Behöver vara i hans närhet och se till att han mår bra. Så svårt när man är en timma bort och inte riktigt vet vad som händer.. 

Just nu har jag diskat och börja packa lite medans Oscar är på jobbet då vi ikväll ska åka ut till hans mamma och pappa för att fira midsommar. Ska bli mysigt att bara komma bort lite och få koppla av, vet att Oscar också behöver det - han är så duktig som jobbar och kämpar på. Ska börja ta fram lite mat nu så vi kan äta något innan vi drar oss bortåt mot tåget!

Har föresten börjat leta misse.. Blir så fruktansvärt kär i dom och tror jag börjar bli redo. Skulle jag åka utomlands en månad så fixar det sig, har ju folk i örebro som kan hjälpa till och om inte så kan ju Oscar ta hand om hen en stund, om jag inte blir borta för länge. För även om jag vill resa så vill jag hellre ge tid till en sötnos som samtidigt ger tillbaks så mycket kärlek och glädje. Puss. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0