Bort, bort härifrån.

Nu sitter jag på tåget mot Eskilstuna. Klarade inte av att vara i Örebro något mer. Klarade inte av att vara så nära han som alltid ger mig så mycket smärta. Vill hem till den där famnen där jag känner mig trygg. Där jag får vara hur jag vill, vare sig jag är sur, arg eller glad. Han som accepterar mig för den jag är. 

Jag vet inte om han var så elak för att han är ledsen? Att det känns jobbigt för honom att jag har någon annan som det funkar så mycket bättre med. Någon som inte kallar mig dumma saker, är oklar och låtsas att han sagt saker rakt ut men ger hur mycket som helst att tolka själv. Trots att jag frågar tusen gånger om får jag inget svar förutom ännu något drygt om att jag är jobbig och att han inte orkar ha någon konversation med mig när "jag håller på som jag gör". Förstår inte. Förstår ingenting. Och han vill inte förklara.

Det är nog bäst så nu att jag inte kontaktar honom igen. Inte efter att han sårat mig ytterligare en gång och jag var nära på att hamna nere i mörkret. Till och med mormor säger att jag inte längre ska prata med honom. Så nu ska jag lyssna alla dom som står mig nära, som vet att han sårar och hur känslig jag är när det gäller honom. Då han trycker på alla mina svaga punkter.

Men jag vet i alla fall nu att det inte är något fel på mig. För jag har varit lugn, inte blivit sur och frågat för att försöka förstå och lära känna honom. Men han vill ju inte det. Att jag verkligen ska förstå honom. Istället blir han sur och säger att han har andra som är bättre. Försöker att inte ta det personligt. För kanske är det jag som alltid kommer honom så tätt inpå att han inte klarar av det. Han kanske inte klarar av att visa sin sårbara sida för någon och jag ser den, kommer för nära. Jag vet inte. Men jag hoppas att han någon gång kan hitta någon han kan visa den sidan för. För det är något jag verkligen har gjort och hoppas att alla ska få vara med om. Hur sårad jag än blivit av personen. ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0