Söndag 10e maj

åh, önskar jag hade en sådan här idyllisk plats i närheten av mig..

Söndag. 
Hej härliga söndag. Vad har hänt sen sist? Jo, i fredags tog jag, Jessi och Junie oss ner till rävgången där vi satt och grillade. När det började bli för kallt tog vi oss in i glashuset där vi sjöng, skrattade och ramlade både ner på golvet och ner i vedlådan. Vet inte vad som hände egentligen för allt gick så fort hela tiden och vi var så uppe i varv, glada och peppade på livet så allt som gick snett blev mest bara roligt. Förutom att Jessi fick världens blåsor när hon hade försökt rädda mitt huvud i fallet (hon drog i mitt hår så att hon inte skulle ramla själv). Lite blåmärken och ömma axlar men annars var det okej. Haha, är så glad att jag har henne. Min fina bästi. <3 

Igår tog vi oss ner till stugan, solade i några timmar så jag fick en väldigt vacker bikinilinje utav toppen. Underbart. Jag säger ju det att man ska sola topless. Men, men, får bli i sommar vid alnängsbadet! Vi åt i alla fall mat och fikade då mormor hade lite kalas eftesom att hon fyller imorgon. 69år. Förstår inte vart tiden tar vägen. 

Idag gick jag och Jessi bort till solariumet där vi smörjde in oss rikligt med solkräm innan vi delade på en solsäng. Eller vad det nu heter. Var första gången så var lite rädd och kände mest att "tänk så blir vi fast här" haha. Inte för att det är möjligt enligt folk men efter allt man hört och sett på tv så blir jag lite nojjig. (okej har sett för mycket på skräckfilmer) 
 
Har städat och gjort fint här hemma så nu är det "Micki rent" som jag säger. Inte helt perfekt men helt okej och jag har gjort mitt bästa. Fick lite mat hemma hos mormor och så fikade vi också. Eller, jag hoppade över fikabrödet då mormor kollade på mig med sorgsen blick och sa att jo, men jag ser nu att du har gått upp lite i vikt. Har vetat det hela tiden men nu har det gått lite överstyr. Det är inte fel att gå upp några kilo men när jag knappt ens får på mig mina kläder vet jag att jag inte är helt mig själv. Så blir att dra in lite på sötsakerna och försöka jogga lite så jag kommer i balklänningen haha. 

Väntar just nu på Oscar och Emma, hans tåg skulle vara här 19.15 och jag ser ut som en olivoljemacka då jag smörjt in mig så mycket idag att min hud blivit jätte oljig. Så känner mig inte så fräsch. Sen tycker jag allt att Oscar och Emma borde lära känna varandra lite mer så sa till dom att dom kunde ta sällskap hem till mig. Dom kommer ju förmodligen att träffas en del så lika bra att få det överstökat haha. 

Nej nu ska jag fixa det sista och sedan ska jag bara vänta på att få ett sms så jag kan gå och möta dom vid konsum så vi kan handla lite gott. puss. 


Kommentarer
Postat av: Jessica

Hahahaha puss på dig <3 <3 <3 <3

2015-05-11 @ 01:16:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0