Tisdag.

Tisdag den 19 Maj 2015. Det här är min senaste instabild, tog den när jag, Oscar och Junisen var ute på en promenad förra veckan. Var så oerhört mysigt att ha dom båda två hos mig, blev mycket gos och kärlek. Jobbade två dagar och gick i skolan första delen av veckan men annars var jag ledig och fick mysa med två vackra pärlor. 

Nu är det en ny vecka och jag har väl lite panik över alla måsten såsom plugg och jobb. Plugga måste jag göra för att kunna ta studenten och jobba måste jag för att kunna betala räkningarna. Men det fixar sig, och på fredag åker jag till Eskilstuna där jag kan slappna av, plugga lite och bara ha roligt. Behövs i en sådan här stressig tid.

Sitter väl mest och kollar på tv nu och funderar över om jag ska ta mig ut. Både vill och vill inte. Skulle ju vara skönt på ett sätt men samtidigt är det ju så skönt att bara vara inomhus. Sen är jag lite sur då vi tjafsade lite idag. Eller okej var knappt tjafs men är på dåligt humör och tycker att det blir för mycket så då blir det bara värre. Men jag vet att jag om några timmar kommer skriva att jag saknar honom och längtar tills vi ses igen. Kan inte vara sur på honom för alltid. För han är ju så himla fin <3 Puss. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0