Resa bokad!

Hej vänner! Sitter just nu hemma och fryser då det börjar bli alldeles för kallt för min smak. Men vet ni vad? Emma och Jossan hade bokat en resa till Magaluf nu i början av Oktober, så började jag och Lisa prata lite om det i måndags och att vi också gärna hade velat komma bort en stund. Så idag kom hon hem till mig och vi bara körde på! Helt stört egentligen men ja, om två veckor åker vi! 
 
Det ska bli så fruktansvärt skönt att komma bort till värmen lite, parta och bara ha det kul med tjejerna. Vi kommer bo på ett hotell precis i närheten utav Emma och Jossans hotell så det kommer bli många roliga kvällar tillsammans! Och SOL! Sol i mängder, alltså blir helt till mig bara jag tänker på det. Behöver värme nu! Haha. 
 
Nu ska jag försöka laga ihop någonting att äta, om jag nu kan få i mig någonting då jag är helt i extas. Puss! 

Bäbis.

Har ni sett något sötare? Är så fruktansvärt förälskad i denna lilla misse, som jag tog hem igår. Kan inte riktigt förstå att han nu bor hemma hos mig (hos oss hihi) och att han sätter sitt förtroende till mig. Kommer bli många bilder på min lilla misse framöver, men ska försöka att hålla mig från att BARA lägga upp på honom. Ville dock bara att ni skulle se honom nu. Puss! 

Livet är en cirkus.

 
Hej mina fina! Har sådan fruktansvärd träningsvärk i armarna, är det normalt efter två dagar utan träning? Vi får väl hoppas att det är några muskler där inne som håller på att byggas haha. Blir inget gym idag men tar nog en springtur i spåret så jag rör på mig något i alla fall. 
 
Igår cyklade jag hem till Lisa för det var ju ändå tisdag och det vet vi ju alla - i alla fall i örebro - vad det betyder. ROSÉ!!! Så vi satt hemma hos henne, tog ett glas och bara umgicks. Det var inte meningen att vi skulle dra ut något men så blev det en liten runda på både rockis och satte, där även Malin joinade oss! Jag och Lisa tog dock bussen hem ganska tidigt då vi skulle upp tidigt idag. Men det var allt skönt att komma ut lite! 

Hoppas allt är bra med er och idag är det ju LILLLÖRDAG! Okej nej jag skojade, idag blir det lugnt men ett glas vin hemma hos Lisa skadar väl inte? Haha, puss. 

RSS 2.0