080915

Hej finisar! Hoppas allt är bra med er, med mig är det helt okej trots måndag och tröttheten som automatiskt verkar komma just i början utav veckan - även om man haft en lugn och härlig helg haha.

Imorgon börjar jag klockan 9 med skola och slutar vid 15 och efter det hade jag tänkt ta mig iväg till gymmet. (!! Ja gymmet! Wop wop!) Tjejerna taggade till mig lite så idag var vi iväg och köpte gymkort för att sedan spendera ca en och en halvtimma där. Blev helt slut i kroppen efteråt, trots att vi inte direkt körde på som galningar, så jag inser att det här nog är bra för mig. Vi testar en månad så får vi se hur det går efter det! 

Ska ta mig en riktig kur för håret också - madelolja i några timmar sedan inpackning. För hjälp vad frissigt hår jag såg jag nu på bilden. Är ju bättre på att försöka ta hand om min hud - men istället får håret lida. Så nu ska jag preppa lite inför hösten så håret får lite glans. 

Fick en fråga förut, som jag tänkte ta upp i ett inlägg för sig, blir så fruktansvärt mycket annars och jag är ju så duktig på att bara skriva på och så helt plötsligt blir det flera a4 vilket kanske inte är så roligt att läsa. Puss! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0