a day or two off.

Hej bloggen, nu har jag haft lite smått fullt upp igen. Går ju som sagt i skolan och sedan har jag försökt att bara andats mellan varven och haft lite kul. Var iväg på ett white party i fredags innan jag och Lisa tog oss ut en stund. Resulterade i att vi kom hem klockan 05 på morgonen men kul hade vi i alla fall! 
På lördagen var jag först nere vid stugan och grillade lite med familjen, men sen var det bara snabbt iväg hem för att fixa sig och byta om innan vi drog iväg till Sköllersta där Emma bor. Alltså ser ni hur mycket gott hon hade fixat? Åh. 
Vi lyssnade på musik, åt, körde några lekar, åt mer och bara hade det allmänt trevligt. Tog selfies inne i badrummet också vilket ju är standard. 
Vi kom inte in till stan försen en stund innan 24 och då skulle alla iväg till Frimis, men jag kände mig ganska trött och sliten så då var det dax för mig att ta mig hemåt istället. Gick halva vägen men sedan gav jag upp och satte mig för att vänta på bussen, somnade när jag kom hem och sedan var det söndag och jag jobbade hela eftermiddagen och kvällen. Så såg min helg ut! 
 
Hoppas vi hörs snart igen. Puss. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0