en avslappnande helg.


Älskar att solen är uppe så länge på kvällarna nu. Åh, våren är min årstid <3 
Måste ju passa på att ta lite selfies när jag ändå sminkar mig haha, blir inte ofta längre då jag inte gör något speciellt och behöver 'piffa upp mig'.
 
Hej fina ni. Hoppas att ni haft en underbar helg - det har jag. Bf kom hit i fredags, trött efter en heldags jobb och sedan tåg till Örebro. Det var meningen att vi skulle gått ut men fick sådan oerhörd ångest så vi gick ut på en promenad istället och tog det lugnt.
 
Vaknade upp på lördagen och tog en morgonpromenad innan vi på eftermiddagen gick bort till mormor för att hämta en extracykel så vi kan cykla när han kommer hit till Örebro. Hela vintern har vi åkt buss överallt men nu när våren är här vill vi passa på att röra på oss lite mer! Blev en lugn kväll igår också (eller jag sprang runt och städade och fixade). 
 
Idag fortsatte vi på spåret att vara hurtiga, lagade en matlåda och tog en cykeltur runt rävgången, vidare till naturens hus och så tog vi oss ner till stugan för att få i oss lite sol. Vart verkligen en underbar dag men tillslut var vi tvugna att åka hem då det blev lite för kyligt. 
 
Nu är jag och missen ensamma igen, följde med min fina ut till bussen vid 18 och efter det har jag kollat runt lite på bloggar och vloggar. Nu ska jag dock ta en liten paus för en promenad, blir samma sträcka vi gick i fredags och den är väl runt en halvtimma lång. Vi hörs snart! Puss.
 


Kommentarer
Postat av: Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Härligt att vi äntligen fått sol :)

2016-04-11 @ 10:28:55
URL: http://dixiwonderland.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0