Ett helt vanligt vardagsinlägg

Mina varor närmst och mormors varor längre bort. Nu blir det att äta böngrytor och bönbiffar! 
Vi cyklade ju till Maxi vilket inte alls är så långt bort, men blev lite vingligt när vi skulle uppför en ganska brant backe så var glad när jag äntligen var hemma!! ... tills jag insåg att jag skulle vara tvungen att bära upp allt tre våningar..
Försökte ta lite bilder, spela in någon video, ta lite fler bilder men allt slutade i katastrof och tårar. Blir så oerhört ledsen och har verkligen det sämsta självförtroendet just nu, ingenting blir riktigt bra.
 
Hej mina fina! Hur är det med er? Med mig är det helt okej, eller ja. Jag har haft en jätte bra förmiddag - mormor kom hit runt halv 10 och hälsade på Jaime och sedan cyklade vi bort till Ica Maxi för att handla lite. Innan vi åkte dit blev det dock en snabbtur till City gross där mormor skulle handla någon köttbit men tyvärr var det slut så vi cyklade tillbaks till Maxi. 
 
Vi gick runt flera timmar på affärerna och plockade på oss lite varor och jag hittade många till nedsatt pris vilket passar perfekt för mig som inte direkt har världens bästa ekonomi. Efteråt satte vi oss utanför i cafeterian och tog en varsin fralla då jag inte ätit någon frukost och klockan var över 13. 
 
När jag väl kom hem satte jag mig framför youtube, lagade iordning några mackor till "lunch" och sedan har jag bara blivit så oerhört trött på min dator som hela tiden ska krångla. Den är fruktansvärt seg ibland och laggar något så oerhört. Har dock startat om den flertalet gånger nu och sökt igenom den med olika rensningsprogram så nu hoppas jag på att den ska bli något bättre i alla fall. 
 
Hur lång tid håller egentligen en dator? Jag har ju en Mac book pro och vet inte riktigt när jag köpte den, 3-4 år sedan kanske? Man tycker ju i alla fall att dom ska hålla 6-7år och speciellt när man inte gör något speciellt på den. Har inte direkt råd med någon ny dator så får använda den tills dagen den kraschar haha. Bara det att jag vill kunna redigera bilder och videos och vet inte om den klarar av sånna program... Får googla lite mer och se om jag blir något klokare! 
 
Ska även försöka dra ner lite på texten i mina inlägg, skriver ju om allt och ingenting egentligen. Men blir så av bara farten. Hoppas ni har en bra kväll, puss! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0