Mina senaste instapics.

 
Ja, nu är ju julen över. Men ville dela med mig av mina senaste instagram foton och däribland fanns julkortet som Jaime skickade till moster Angelica haha. Mitt lilla chamtroll. Eller ja, det är nu han börjar komma in i trotsåldern och jag kan då lova att han inte alltid är lika söt och charmig som han ser ut. 
 
Firade jul med familjen hemma hos moster vilket var sådär om jag ska vara ärlig. Julen är ingen underbar högtid för mig längre då den mest för med sig ångest och sorg. Mamma är inte hos oss och inte gammelmormor heller. Det är stelt och inte särskillt mysigt. Inte alls så som jag önskar att julen ska vara. Med glädje och extra mycket kärlek. Men jag vet att det finns en ljusare framtid när min syster, jag, min lillebror och alla fått barn. Då vi vänder hela julen upp och ner och det blir något fantastiskt. 
 
Nyårsveckan var vi uppe i Näcktjärn i Lisa's stuga vilket var mys. Att få komma bort lite och se något annat. Var så vackert och fridfullt där uppe. Följde med Oscar hem till Eskilstuna ett tag där för hans föräldrar hade varit så oerhört gulliga och tagit hand om Jaime medan vi var borta. Men nu är vi ensamma hemma och försöker ta oss igenom varje dag, ta det som det kommer och det ska nog bli bra tillslut. Även om det är lite frågetecken i luften just nu. 


Kommentarer
Postat av: Annsoh

Fina bilder! :)

2016-02-04 @ 21:46:25
URL: http://annsoh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0