När kommer våren.

 
Hej min kära blogg! Är hemma i Örebro nu för att träffa mina nära och kära + för att få lite ensamtid. Jaime är kvar i Eskilstuna hos Oscar så det är väldigt lungt och stillsamt här hemma. Först vart det nästan lite för tomt men nu tycker jag det är skönt att vara HELT ensam hemma - kan nämligen lämna saker framme utan att min lilla ska putta ner allt och leka med det haha. Nu handlar det ju också bara om några dagar - annars hade jag nog inte klarat mig lika bra. 
Idag har jag bara varit inne, började med att städa lite med blev inte riktigt klar. Lagade lite mat när jag ändå höll på att göra "vegansk sill" och det blev en liten tunnbrödswrap med sallad och stekta grönsaker, smula lite fetaost och ringla lite olivolja över och sen är det klart! Enkelt och supergott. 
 
Ikväll kom Lisa över vilket var såå mysigt för det var ett tag sedan vi sågs sist. Dock var jag fruktansvärt trött och hade huvudvärk men att bara umgås en stund gör så mycket. Fick även lite fina presenter i efterskott, åh vad glad jag blev. Är så fruktansvärt glad över alla saker jag fick under min födelsedag. Så otroligt tacksam. ♥

Grattis Mamma ♥

 
Idag fyller min oerhört vackra och underbara mamma år. Uppe i himlen får hon idag fira sin 42a födelsedag, tyvärr får vi här nere på jorden inte vara med på den men jag hoppas att hon och gammelmormor Ester kalasar ordentligt. 
 
Jag ser upp så otroligt mycket till min mamma, hon kämpade så gott hon kunde. Hon gjorde det bästa av hennes situation och hon älskade mig och min lillebror till stjärnorna och tillbaks. Hon gav så fruktansvärt mycket glädje och kärlek, hon skojade och skrattade och var helt tokig ibland men åh vad jag älskar henne. Hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta. 
 
Jag älskar dig Mamma ♥

Café Norr

Här om dagen var ju jag och Oscar ute på promenad, då passade vi på att stanna till på Café Norr som ligger precis vid Stadsparken i Eskilstuna. Oerhört mysigt café där man både kan ta en kopp kaffe eller ett glas vin! Lite lättare lunch går också att ta om man är lite mer sugen på mat. 
 
Jag och Oscar satte oss ute på uteserveringen där dom hade slagit upp två småbord. Vi pratade med en äldre kvinna som berättade att man på fredagskvällarna kunde boka bord för middag eller annars bara komma dit för att lyssna på trubaduren som börjar spela klockan 19. Tycker det låter jätte mysigt så vi får se om vi tar oss dit någon fredagskväll. 

RSS 2.0