26 maj

Klockan är strax efter halv tre och här sitter jag och Jaime och lyssnar på det smattrande regnet utanför. Vi vaknade för några timmar sedan - alldeles för sent dock, imorgon ska jag ställa klockan på senast 10! - och jag har hunnit med ett par avsnitt utav Kardashians, ätit brunch, duschat, youtube och nu ska jag snart fixa mig så att jag är klar tills bf kommer hem.
 
Ikväll ska vi nämligen till hans mormor för våfflor och fotvård vilket jag verkligen ser fram emot. Hon har visst jobbat med det tidigare så det är ju perfekt när man kan få det gratis och slippa betala flera hundratals kronor. Speciellt kul att få lite fina fötter inför sommaren. 
 
Jag ska föresten börja bli lite bättre på att ta foton under dagarna, var så duktig förut men sedan har det bara inte blivit av. Men så mycket roligare då en kan kolla tillbaks på sina dagar i foton och inte bara via text. Så jag ska försöka hålla det och lägga upp mer bilder på bloggen. Hörs snart! 

Ett år.

Fick se det här på facebook idag och ja, ett år sedan vi blev tillsammans. Efter bara någon månad kände vi att ja, det ska vara vi. Dock har detta år kantats av både upp och nedgångar, ett par pauser ifrån varandra för att tänka, sorg men även mycket glädje och kärlek. Känns helt sjukt att det gått ett helt år eller, bara ett år? På ett sätt känns det som att vi kännt varandra så mycket längre då vi är så öppna med varandra och kan varandra så bra. 
 
Jag har lärt mig så fruktansvärt mycket mer om mig själv, gått från en person till en helt annan känns det som. Även om jag har kvar vissa delar utav mig själv. Nu får vi se vad detta nya år tillsammans har att erbjuda och vart vi står om ett år. Jag hoppas att vi har kommit långt och att vi är ännu mer stabila och delar mer kärlek än någonsin. 
 
I ♥ u

Sköna maj?

 
 
Tisdag den 24 maj och jag har precis kollat klart på ett avsnitt av glamourama som efter flera års uppehåll kommit tillbaks med en ny säsong. Låg en stund ute i solen förut också - behöver få i mig så mycket d-vitamin som möjligt nu när det kommer att vara en vecka fylld av regn igen. Är det såhär våran sommar kommer att vara? 
 
Kom fram till Eskilstuna kl 17 i fredags i alla fall, då tog vi en myskväll och på lördagen kom Lisa hit. Vi tog det lugnt hemma hos en av bf's vänner innan vi satte oss på en uteservering och åt, följt av en kväll på några olika ställen där vi bara umgicks. 
 
Just nu väntar jag bara på att klockan ska bli 16 för då kommer min stjärna hem och då ska vi åka och handla lite vilket behövs då vi börjar få det ganska tomt här hemma. Njut av solen så hörs vi snart! xx

RSS 2.0