Alldeles för mycket sorg i mitt alldeles för unga hjärta.

Den senaste tiden har varit väldigt tuff och väldigt svår. Det har hänt en väldigt stor sak i mitt privatliv som jag inte vill skriva ut men det har fått mitt hjärta att gå i tusen och åter tusen bitar. Det var förra onsdagen, den 20 April som hela min värld vändes upp och ner. 
 
Jag har haft så oerhört svårt att andas, gråtit flera timmar i sträck för att sedan under nätterna vaknat upp helt skakig och börjat gråta igen. Mitt hjärta har gjort ont, min mage har värkt och jag har inte vetat alls vad jag ska ta mig till. 
 
Det händer tyvärr saker ibland. Saker som man inte tror ska hända. Saker man aldrig någonsin i hela sitt liv ens kan föreställa sig. Man får reda på saker, någon sårar en, någonting händer utan en enda vettig anledning. Så mycket som händer i ens liv som gör att man knappt förstår hur man ska kunna överleva. 
 
En stund senare har jag nu lyckats andas i alla fall. Det gör fortfarande ont men jag klarar inte riktigt av att tänka på något utav det här för då håller jag på riktigt på att spy och jag vet då inte vart jag ska ta vägen. Men någon dag måste jag tyvärr tänka över allt det här. Tänka över hur och vad jag vill göra. Det är dock svårt och jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna komma fram till det "rätta" svaret. 
 
/ rymden glittrar inte längre lika vackert som förut. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0