Smoothie detox?

Hej alla fina glittrande stjärnor. Är allt bra? Har du hunnit njuta något utav solen? Det har i alla fall jag gjort. Är i Eskilstuna med Jaime hos bf och då han jobbar under vardagarna har jag passat på att ligga ute i solstolen. Det har dock börjat övergå till lite kallare väder vilket jag inte riktigt uppskattar - dock klagar inte min hud på det då jag får sådan oerhörd solexem som kliar tills jag inte vet vart jag ska ta vägen. 
 
Annars har vi hunnit med en tur till hans föräldrar där jag doppade fötterna i Mälaren vilket var underbart och inte ens kallt. Hade gärna hoppat ner i vattnet men då började klockan bli lite mycket så att det var dax att ta sig hemåt. 
 
Något jag funderar på är att ta mig en liten smoothie detox, bara för att rensa ut kroppen lite - eller har hört att detox ska vara en myt men testa kan man ju göra. Jag tror det skulle vara bra för min kropp att bara köra ett par tre dagar då jag äter frukt och grönt! Oscar kanske också är med på det och då blir det ju lite lättare om man peppar varandra. Någon av er som testat på den här detoxen eller någon annan? Berätta gärna isåfall! 
 
Puss och kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0