3 december.

Skäms ju nästan för att lägga ut den här bilden men esch. Den ligger ju redan uppe på facebook så då kan den väl lika gärna ligga uppe på bloggen. 
 
Känns som att det är ganska fullt upp hela tiden. Men det är väl bara bra för då slipper jag tänka så mycket på allt det jobbiga. Sen är det ju roliga saker som händer och jag får umgås med mina fina vänner vilket betyder massa. Som tex i måndag då Jessi, jag och Jossan gick till 7days och köpte veggie+vegan pizza för att sedan gå hem till mig och ha filmmys. Sånt där gör vardagen så mycket lättare. 
 
Imorgon ska jag på bio med några från klassen - om jag inte blir ännu mer sjuk dvs. Vaknade upp med världens tyngsta huvud och en matt kropp. Knappt lyckats ta mig runt i lägenheten idag vilket gör mig orolig. Varken vill eller vågar bli sjuk just nu. För mycket annan oro och stress jag behöver ta tag i. Men ja, om jag piggnar till ska jag följa med och se Interstellar. Har velat se den så länge nu så det är dax. 
 
Ska försöka måla lite om jag orkar ta fram material. Det kan väl inte vara så krävande och skönt att få lite gjort då det är till ett arbete till skolan. Så det måste ju bli gjort i vilket fall som helst. Måste hitta en ny bok att börja läsa också så det blir en lugn kurerarkväll här hemma i hopp om att det ska bli bättre och inte sämre. ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0