Julfest.

Mums på det i bilden men inte lika mums på själva bilden / den minst suddiga jag hade. 
 
Igår gick jag bara runt och försökte andas. Sov till länge och kände mig väldigt borta. Försökte att vila och bara ta det lugnt intill sista minut då jag vid 17 gick bort mot kyrkan där vi skulle ha julfest. Mötte upp Zara och Alex, och även Rebecca vilket var mys. Så hade vi en fin kväll full av skratt, prat och god mat. Även lite uppträndande från olika grupper i kyrkan och vissa var riktigt duktiga måste jag säga! 
 
När jag kom hem sent på kvällen var jag helt slut, hade världens huvudvärk så tog en tablett och satte mig ner och bara andas. Blev så mycket prat med både folk jag kände sedan innan, folk jag visste vilka dom var och sedan några som jag inte allls träffat innan. Så blev att trots att jag var lite småhängig fick jag tagga till och försöka hänga med i allt som hände runt omkring. 
 
En timma efter att jag kommit hem kom han. Var så skönt att bara släppa det där som jag ändå gått runt och grubblat på och hållt fast vid. Att bara få sitta där och andas en stund tillsammans. Det har varit en saknad som jag försökt tänka bort, slänga bakom mig bara. Men åh, när jag bara fick sitta där så kom tårarna och jag insåg hur mycket jag velat träffat honom. Att bara få lite påfyllning och så får vi se när det blir nästa gång. Men nu är det inte massa ont mellan oss i alla fall. hjärta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0