en tur till Vadstena.

en varm dag tog vi bilen å åkte några mil...
... till supermysiga Vadstena!
träffade på ca världens mest feta katt (syns inte så bra på bilden men OJ VILKET BERG <3)
 var ju bara tvungen att ta kort på dom här söta klädnyporna! 
hade fin utsikt över vattnet medans vi åt lunch och innan vi spenderade resten av dagen vid stranden! 
 
Moster skulle kolla in någon butik i Vadstena så då frågade hon om jag ville följa med då vi skulle slänga in lite sol och bad på den lilla turen också. Vi åkte först in till själva Vadstena för att ta ut pengar men hann smita in i några butiker och åh vad allt är fint där! Hade jag haft råd hade jag köpt ca allt och jag hade gärna stannat där en hel dag bara för att strosa runt på gatorna, äta glass och god mat. Men tyvärr behövde vi vidare då vi skulle besöka en "butik" som låg hemma hos en kvinna. 
 
Moster fick med sig ganska mycket (lite för mycket enligt både mig och Emma..) och jag fick med mig fyra stycken underbara glas som jag verkligen är nöjd med. Väl där gosade vi även med en katt som vägde 8,5kg. Helt otroligt vad stor han var, men underbart gosig var han också! Stannade en stund men när vi kände oss klara åkte vi till Vadstena camping, åt lunch och så la vi oss på beachen. 
 
Vattnet var långgrunt och det var underbart skönt att svalka sig. Och att slippa det äckliga vatten som alnängsbadet och hjälmaren erbjuder. Var så skönt att bara få komma bort från örebro ett tag också för att andas och se lite annat. I vattnet hittade vi en kräfta som vi var så nojiga över, men tillslut fick vi upp den ur vattnet - vi var som små barn, tog kort och visade moster vårat fynd. (såklart var kräftan inte levande) 
 
På kvällen gick jag och B ut och satte oss på en uteservering, köpte lite Burger king efter det och hade picknick utanför kyrkan på stan. Var en väldigt fin dag och blev ett väldigt fint avslut med en av mina finaste. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0