drömmer mig bort till varmare platser.

får lite bilder skickade från Rom där min fina vän just nu är på besök. bland annat denna ovan. åh, är så otroligt avundsjuk men är samtidigt glad över att bara vara hemma i Sverige nu ett tag. åker ju till Gotland nästa söndag och innan det jobbar jag nu på för fullt. 
 
började idag och jobbar på ett äldreboende vilket är supermysigt. inte världens bästa betalning men det är inga jobbiga saker jag behöver göra direkt så det är ganska lättförtjänade pengar. otroligt trött bara efter en hel dag så måste ta tag i sömnen och försöka somna tidigt så jag kan få sova ut ordentligt.
 
behöver få ihop lite pengar nu, vill verkligen åka utomlands - i höst eller så och då behövs det ju tyvärr lite cash. ny soffa och säng ska även införskaffas när jag flyttar härifrån så det är något som också behöver sparas till. enkronorna i min hundsparbössa räcker nog tyvärr inte långt. så resten av veckan blir jobb, jobb, jobb och tyvärr inte lika spännande dagar som bennisen har i Rom. dock får jag mycket erfarenhet och träffa människor som har många historier att dela med sig av.

RSS 2.0