nu drar det igång igen.

 
Nu har jag varit ledig i 4 dagar. Har varit så underbart och har haft både bra och dåliga stunder. Det är dock mycket som har hänt vilket betyder mycket att minnas. Träffat nya människor och människor från förr. Umgåtts med min kusin, min bästi och Benjamin. I fredags hann jag och mormor med att städa ur min källare och fixa lite inför loppisen vi ska ha - 18 oktober i golfhallen här i Örebro - innan Emma kom och sov över. Hann med tacos kväll hemma hos Jonas å Jessi också vilket var hur mys som helst. 
 
I lördags åkte vi till marieberg och jag hittade lite härligheter till kroppen. Ett jätte skönt duschludder som jag kanske visar upp lite senare i bloggen - för åh vad underbart det är. Vi skiljdes sedan åt och jag sov lite. På kvällen blev det en spontanare till Plektrum för att träffa Matte med bästi <3 Hade en grym kväll som avslutades med att Emma å två till sov över. Lite jobbig stämning där på morgonen då jag mest ville att alla skulle gå. 
 
Emma stannade dock och vi hade en riktigt slappardag med filmmys osv. Lite jobbigheter som hände och jag var ganska så förstörd. På kvällen blev det lite mer mys framför tvn med B. Måndag vart en jobbig dag men försökte att andas och efter många om och men blev det bättre. Idag var jag uppe på stan med Jessi å Jonas. Sprang runt och köpte massa mat från restaurangchansen sen när Jessi åkt till jobbet. B kom över för lite provsmakning av maten och lite andningspaus. 
 
Imorgon är det skola igen, blir en lång lektion då vi ska redigera och skapa ett collage i photoshop men lite kul är det ändå. Och riktigt skönt att börja vid ett! 


Kommentarer
Postat av: ♫♪ sandra

fina bilder :)

2014-10-02 @ 22:38:32
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0