Monday

Idag mötte jag upp mormor på stan då vi skulle förbi sömmerskan och lägga upp en klänning. Dock blev det väldigt dyrt vilket jag tyckte var onödigt men mormor tyckte att vi skulle köra på ändå så det gjorde vi. Sedan tog vi oss iväg till Lill Annas. 
Där skulle vi luncha och mormor tog en kycklingsallad med bröd till. Dom hade tre olika saker man kunde ha på mackorna, bland annat någon sorts pesto. 
Jag själv tog en liten specialare då dom inte hade något mer vegetariskt alternativ än grekisk sallad och jag tycker att den är lite tråkig. Så blev en blandning utav den och sedan ost-&skingsalladen. Att både ta vitlöks och currydressing är standard för mig, tycker att kombinationen blir så oerhört god.
 
Vi satt kvar en stund sen och pratade lite till en kopp kaffe plus kaka. Mormor har mycket på gång just nu då hon precis sålt av bilen, håller på att sälja sin lilla kolonilott (dock bara till moster så inte så stor skillnad) och letar efter ny lägenhet. Så vi hade en del att prata om innan vi cyklade hemåt mot norr. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0