Torsdag.

Wop, wop. Hej bloggen, allt bra? Jag sitter i soffan och väntar på att klockan ska bli 15 - eller väntar och väntar, önskar väl mest att tiden ska gå så sakta som möjligt haha. För då börjar jag jobba och är inte alls sådär super taggad. Men det brukar bli bättre när jag väl är där, när jag cyklar runt till olika bostäder och tittar till dom äldre. 
 
Har inga nya bilder jag kan lägga upp så det är väl lite tråkigt, vill komma igång med att ta mer foton igen men är jag inte på jobbet så är jag hemma eller hos pojkvännen och tar det lugnt, och då finns det inte direkt någon ork för att fixa sig - inget annat kul att ta kort på heller för den delen haha. Men bilden ovan är i alla fall från min fina, bästa, mest underbara kusins födelsedag. Den tjejen är verkligen en diamant, one of a kind. 

Inatt var jag ute och kollade på meteorregnet. Det var verkligen magiskt. Såg en stjärna som föll som fick hela himlen att lysa upp. Blev varm i hjärtat och helt euforisk. Önskar det var så varje natt, men samtidigt blir det mer speciellt när det bara är någon gång ibland. 

Hoppas ni får njuta lite av värmen nu när vi äntligen fått lite sol, trots jobb eller skola som snart börjar igen. Vi ses! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0