Ibland kommer livet mellan

Nej nu var det ett tag sedan jag tittade in här. Har haft fullt upp om man säger så haha. I fredags hade vi en fin kväll men som spårade ur lite - kan dock se det som en rolig grej nu men hoppas på att Jessi och Emmsan lyckas förlåta mig (Pls? Ska inte hända igen, lovar haha!). Vaknade i alla fall upp hemma hos bästi på alla hjärtans dag vilket var mys. Skrattade så mycket att jag inte visste vart jag skulle ta vägen när vi pratade om kvällen. (okej det var mest hon som pratade och jag lyssnade. Alltså hon är verkligen världens bästa som står ut med mig ❤️)
 
Blev hemskjutsad av Jonas när han skulle hämta Jessi så beställde jag hem falafelrulle och kollade på downton hela dagen tills jag tillslut var tvungen att trotsa illamåendet och fixa iordning mig. Gick till rockis där jag träffade en gammal bardomsklassis vilket var jätte nervöst i början men sen slappnade jag av och hade kul. Anna, en vän från 7an var också där en stund vilket var jätte mys och fick mig att slappna av ännu mer. 
 
På söndagen tog jag det mest lugnt fram till det att Emma, Enis och Ali kom hit. Vi åt pizza från hjorten som har 50% och kollade på Titanic vilket var mysigt. Dock så grät jag under vissa scener vilket var lite pinsamt men Emma grät också så kunde ju skratta lite genom gråten. Vi lekte även lite lekar som killarna var väldigt dåliga på men jag och Emma har ju tränat så kanske var lite fusk haha! 
 
Just det ja, bilden är från i torsdags då jag var iväg hos optikern och beställde nya glasögon + linser. Glasögonen kommer nästa lördag och har lite panik få jag bara tog några i farten. Linserna ska komma i slutet av veckan och då ska jag få träna på specsavers vilket jag är jätte orolig över då jag är så himla rädd, men ska se om jag kan få med mig någon och då kanske det blir lite lättare. 
 
Vaknade sent idag så nu ska jag väl snart duscha om jag har ork, är så seg mest hela tiden och drömmer mardrömmar titt som tätt vilket får mig ur balans. Men ska försöka få något gjort idag i alla fall och fixa med lite papper + kolla tvättid (har sådan otur jämt då folk bokat upp sig då jag känner att jag kan köra på haha). Får kanske besök ikväll också så vi får väl se hur det blir. Så underbart med lov i alla fall. Hoppas ni alla har haft en skön helg och att lovet eller jobbveckan nu blir bra. Puss å kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0