varför.

"Om du förstod. Då skulle du förstå hur jag mår eller varför jag säger som jag gör. Om du kom ihåg hur fint vi har det tillsammans."
"Paus var ju det bästa. Så det är bara att gilla läget och hoppas att du inte glömt bort mig helt sen om några veckor.. Eller månader.. Eller år.."
"Känns som ett år sen sist. En evighet. Önskar vi kunde knäppa med fingrarna och få den här tiden förbi och bara vara nära igen och ha det bra. Men den dagen kommer. Jag tror faktiskt det. "
 
varför gick jag in där. på den platsen som inte längre är min. eller den kanske alltid kommer vara min även om du inte vill det. för alla ord är åt mig. även om allt är så förändrat och jag vet hur det gick till men knappt kan förstå det ändå. nu är det jag istället som får "gilla läget", även om det är det bästa. jag tänker ju inte på dig ofta alls. men ikväll kom det bara till mig när jag såg på en jätte fin scen med vackraste låten. Här finns den på youtube i dålig kvalité från filmen. hittade den inte på spotify. gråter lite när jag lyssnar på den om och om igen samtidigt som jag läser orden du skrev för så många månader sedan. behöver bara få gråta ut. få ur mig lite känslor för att kunna ta ett djupt andetag och fortsätta. fortsätta ha det bra. för det funkar utan dig. det gör det. men vissa stunder tänker jag på dig så att mitt hjärta värker och jag undrar om det någonsin kommer att bli bra. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0