2015

Hej raringar! Åh. Har så mycket inom mig. Så mycket ord jag bara vill få ner men vet samtidigt inte vart jag ska börja. Sitter och lyssnar på Håkan, hans fina fina 'vid protesfabriken', får mig nästan i tårar och hjärtat går nästan i tu. Kom hem för lite mer än en timma sedan. För vet ni vad? Jag har varit på Gran Canaria i en vecka! Var underbart men samtidigt fanns en känsla av både saknad och av avsmak för Sverige. Så mycket jag måste tänka på nu när jag är hemma. Så är ju han bara en bit härifrån vilket verkligen får mitt hjärta att brista. Men vad är väl ungdomen utan ett krossat hjärta? 
 
Har inte packat upp utan ringde direkt bästi när jag kom hem, ni kan inte förstå hur underbart det var att höra hennes röst och jag längtar efter att få krama om henne och bara andas, skratta och ha fina samtal. Vi blir alltid sådär löjliga när någon varit borta en längre tid - haha ja en vecka - och både gråter och skrattar när jag får träffa henne igen. Men hon är ju verkligen min bästa vän, vad vi än gått igenom och vad som än kommer ske. Vi klarar det, för vi är vänner i hjärta och själ. Ojojoj vad cheesy jag blir men uppskattar henne så. Jessi ♥ Micki hihi, nej okej Jonas är först men jag får väl vara med på ett litet hörn? pretty please? puss. 
 
Ska se om jag får någon ork att redigera några bilder från resan här någon gång och lägga upp. Är ju inte så bra på det där men nu har jag lite internet plus kan knappt använda mobilen då den är så fin med sprucken skärm och har blivit ännu värre så halva telefonen är svart. Duktig flicka. Touchen fungerar i alla fall så det är väl positivt. Emma hade gjort en lista under några dagar så tänker att jag också ska försöka på mig den. puss puss. 

1: Bild på mig + 10 fakta
2: Min bästavän
3: I min väska
4: Favoritplats
5: Dagens outfit
6: Ett plagg jag inte klarar mig utan.
7: Bäst musik just nu
8: Favoritårstid
9: Någon jag vill träffa
10: Min framtidKommentarer
Postat av: jessica

Å finaste mickisen 💕

2015-01-05 @ 06:09:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0