För mycket människor

Wop wop. Jaa, idag har det varit en fullspäckad dag. Åkte upp och mötte Emma vid 12 för att gå till arbetsförmedlingen. Väl där inne så såg jag min gamla lågstadiekärlek, woho tänkte jag. Underbart att jag sitter här helt osminkad och ofräsch. Men han gick förbi så snabbt så slapp ju hälsa.
 
Sedan åkte vi bort för Emma skulle växla in sina enkronor, då ser jag en från min förra klass. Känner att nej men mer folk kan jag väl inte stöta på. Så när vi går uppåt för att hämta ut pengar möter jag ännu en gammal klasskompis. Vad händer ens med denna dag? Inne på hm träffar jag en från min grupp, det var ändå okej för hon är så snäll och rar. Men efter det hoppas jag på att inte träffa någon mer för oj vad ful jag känner mig när jag kollar i provrumsspeglarna. 
 
Går ner till Java för att äta lite mat, ser några andra gamla klasskompisar men vi går snabbt förbi så det var ingen fara. Men sen ska vi gå till espresso house och där inne ser jag en gammal vän från många år tillbaks som hjälpte mig med min tro, orkar dock inte prata för är helt slut så försöker undvika lite smidigt. När vi sitter på uteserveringen och dricker en varsin chai går en av mina närmsta vänner från några år tillbaks ut genom dörrarna. Hjälp tänkte jag. Vilken tur att jag slapp möta på henne där inne. Tillslut ser jag även mitt x och en gammal gemensam klasskompis gå in på espresso house och då känner jag att nej nu måste det väl ändå vara nog. Undviker i alla fall att kolla på honom när vi springer in på toaletten och hoppas att han inte ser mig. Vill inte prata eller överhuvudtaget ens heja på honom. 
 
Efter en stund skiljs Emma och jag åt, så jag åker och solar solarium innan jag beger mig hemåt där jag nu sitter utanför på gräsmattan. Hade ju tur att bara träffa på min granne när jag cyklade hem och nu får vi väl hoppas på att jag slipper undvika några fler denna eftermiddag/kväll. Är nog klar för några månader fram över.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0