Han måste finna räddningen i sig själv

Nu är jag påväg hem. Jag har haft en underbar vecka, det har jag. Men jag måste få vara ensam ett tag och få tänka. Bara andas. Fixa iordning allt hemma och börja jobba lite smått, annars kommer jag inte klara av det sen. Om allt bara kommer som en freaking bomb. 

Jag måste få tänka. Men det måste även han. För han kan inte längre se mig som hans räddning utan han måste finna räddningen i han själv. Eller i något större än detta. Vi behöver båda få sakna varandra. Vara ifrån varandra och reflektera över dom här två senaste dagarna. Vi kommer ändå ses på fredag. Det är inte som att det kommer dröja flera veckor. Det är redan på fredag och därför behöver vi verkligen det här. 

Han säger att han redan haft så mycket ensamtid men det är något man även behöver ha i en relation. Annars blir man kvävd, man får ingen luft, man kan inte tänka. Och man måste sätta sig själv först och främst, det går inte annars. Om man inte älskar sig själv, har funnit sig själv och vet vem man är utan behöver förlita sig på någon annan för att kunna veta vem man är, nej då kan man inte heller sätta någon annan i första hand eller ge sig själv helt och fullt. Hur jobbigt det än känns att behöva jobba så mycket på sig själv. Då får man vänta tills man känner att man klarar av det. 


Kommentarer
Postat av: Hjördis

Hej på dig, en jättefin blogg du har och kolla gärna in min oxå och lämna gärna spår i den i form av kommentarer.

HA en bra dag och helg på dig.

2015-07-03 @ 09:37:29
URL: http://mittlivsomtransa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0