Lista

Ditt namn? Micki
Födelseår? 1995
Hur lång är du? 159,5!! 
Spelar du något instrument? Nej, men önskar såå att jag gjorde det!!
Favoritartist/band? Har så många men Rebecca&Fiona, Marina and the diamonds, Håkan Hellström, Markus Krunegård å alla dom fina svenska artisterna <3 
Biter du på naglarna? Jaa, inte bra :( 
Vad är du bra på? Jag vet inte riktigt? Kanske vara glad och smitta av mig på andra. Är bra på att lyssna och finnas där för folk. 
Har du några husdjur? Njaa, eller hihi har ju Junie bäbisen och Atlas&Saga som jag får hälsa på hihi.
Är du singel? Nej hihi. 
Vem är snyggast? Mah boyfriend ofcourse. Han är den vackraste <3 
Ditt mål i livet? Åh, finns så mycket jag vill göra. Men gifta mig med min pojke, resa mycket och bara uppleva massa saker. Skaffa massa fina små barn och verkligen ha en riktig familj som håller ihop i alla väder. 
Rädd för? Det värsta jag vet är spindlar. Usch ryser så fort jag bara skriver det. Och läskiga saker som finns i skräckfilmer typ, dinosaurier och vattnet.. Är livrädd för att kolla på tv om det är stora hav eller så, får panik och tror att det ska komma massa läskiga hajar och valar åså. 
Har du någon vän du känt i 10 år? Nej faktiskt inte.. Bara min kusin om hon nu räknas. Annars har jag bara vänner från några år tillbaks, men det gör dom inte mindre speciella för det - för dom är verkligen bäst <3 
Pepsi eller Coca cola? Pepsiiiiii, älskar det mer än allt. Men älskar Cola också! 
McDonalds eller MAX? Euw. Avskyr McDonalds. Men gillar inte direkt Max heller, men MYCKET GODARE.
Vad har du för skostorlek? ca 36-37, har gått ner från 38 helt plötsligt. Kanske är för att jag börjat använda mer klackar och behöver mindre storlek i dom. Wop wop! 
Din hårfärg och frisyr? Min riktiga hårfärg är sådär typsik svensk och tråkig - råttfärgad eller cendré som man säger på ett lite finare sätt. Men färgar det lite blondt då och då! 
Skorna du hade på dig idag? Har bara varit ute en snabbis till konsum så blev mina ballerina! 
Grönan eller Liseberg? Liseberg är bäst<3 Älskar Göteborg. 
Favoritfärg på kläder? Ljusrosa åhhh. Finaste färgen. Gillar inte så mycket knalliga färger tyvärr. 
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Oj, om man får välja vad man vill?? En skinnjacka från Jofama by Kenza, några fina stilrena klänningar, klackar i mängder (gärna några loubotin's) och investera i någon märkesväska! 
Din perfekta Pizza? åhh, någon med massa sås, pizzasallad och massaa massa grönsaker!!
Favoritårstid? Våren och hösten! Kan inte välja hihi. Sådär i slutet utav våren då det börjar bli lite varmt och blommorna börjat knoppa. Hösten då sommaren precis slutat och det inte börjat bli alltför ruggit än, när löven börjar få andra färger. 
Favoritmat och dryck? Tacoooos, åh vad jag älskar tacos <3 Sen älskar jag ju chai latte men får man välja det? Dricker inte så mycekt dricka men pepsi, krusbär och fanta ibland för att släcka törsten! Kan inte välja! 
Favoritdjur? Missar och vovvar. Men beror helt på vad dom har för personlighet, så är lite från djur till djur! 
Favoritparfym? Alla Marc Jacobs åååhhh <3 
Vad köpte du senast? En liten melon, en apelsin och Champis! 
Vem ringde dig senast? Min lillebror hihi. 
Sov du ensam inatt? Jaaa, jag och mitt ostädade hav av kläder haha! Men imorgon kommer Elin och på fredag kommer min stjärna! <3 
Vem sov du senast hos? Oscar baby <3 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0