5 maj

 

vid den där lilla "stranden" (haha) plumsade vi i klockan ett på natten bland alla änder. 

världens godaste ost <3 
 
5 maj 2015
Ja, igår kom jag hem efter att ha varit i Eskilstuna hos Oscar. Vi har haft dert så mys och det var skönt att komma bort lite. Träffade några av hans vänner, shoppade, åkte bil, fikade, åt middag med hans familj, spelade bingolotto med Mormor M och badade i ån haha. Vi hade suttit en stund på pitchers med Hampus och när vi gick förbi sa jag bara att jag ville bada. Så det gjorde vi, eller ja Hampus kollade på medans han försökte ta bilder som bara blev mörka men Oscar hängde på! 

Grillade ju också som sagt ute hos hans familj vilket var så underbart mysigt. Den familjen är verkligen underbar och vi skrattade så jag fick ont i magen, men pratade även om mer allvarliga saker vilket var skönt att det kunde  vara åt båda hållen. Åt världens godaste halloumi som jag nog aldrig kommer glömma haha. 

Är skönt att vara hemma nu och bara slappna av, få lite egentid då vi har umgåtts med varandra 11/15 dagar. Helt sjukt att vi umgåtts så mycket trots att båda jobbar/går i skolan plus att han bor i Eskilstuna och jag i Örebro. Var inte alls så med honom, trots att vi bodde 2 minuter från varandra.
 
Nu kommer vi inte träffas försen om två veckor men då är det röd dag så vi får träffas lite extra. Får se om Oscar och Emil skulle ta in på hotell här eller om han kommer ensam. Längtar i alla fall lite, även om jag försöker ta vara på min egentid. ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0