Solo mag.


Just nu sitter jag och läser solo mag. och väntar på att Jessi ska bli klar. Då ska vi upp på stan och till Satins uteservering. Funderar på att byta om ifall det blir lite kyligt, men får se hur det blir.

Något jag ofta tänker på är mina ärr. Mina ärr jag har på armarna. Dom jag skäms så mycket över. Men varför egentligen? Dom hamnade där för att jag inte kände att det fanns någon annan utväg. Dom gjorde så att jag kunde andas för en stund och det är ingenting någon ska behöva skämmas över. Det är så många som skär och har skärt sig och att dölja sin kropp gör det bara svårare för folk att prata om sina smärtor och sår. 

Förövrigt så har jag inte rakat mig på en vecka. Tänker att jag ska köra på nu ett tag. För det där har jag också skämts över förut. Lite hår under armarna eller på benen. Så fort stubben kommer ut har jag haft panik över att visa mig. Men vet ni vad. Alla har ju faktiskt hår. Och jag blir inte mer ofräsch för det eftersom att håret finns där av en anledning, att skydda kroppen. Så nu kör jag på ytterligare en rakfri vecka, för får männen ha hår överallt ska väl jag ändå få ha det. puss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0