torsdag 7e maj

 
Såhär fint var det vid Oscars föräldrars lilla hus. Åh, vad undebrart det var att få komma bort och ner lite till vattnet. Så otroligt vackert, och dom hade det så lyxigt med badtunna och bastu också. Vi kan väl hoppas på att jag får komma och hälsa på något i sommar! 

Igår var jag i kyrkis en stund för bönekväll vilket var oerhört mysigt och välbehövligt. Älskar stämningen och att alla är så goa och mysiga mot varandra. Gick sedan bara hem och tog det lugnt eftersom att jag skulle till skolan idag. Men när jag går till bussen står det att dom håller på med vägarbeten så fick försöka skynda mig så snabbt jag kunde till en busshållsplats som ligger en bra bit bort. 
 
Kom i alla fall fram till skolan i tid, åt lite mat och fixade lite papper inför dom nationella talen. När jag kom hem däckade jag och sov i två timmar, Oscar hade visst ringt mig men jag hade bara mumlat så han lät mig sova en stund till så nu är jag pigg och glad. Ska upp på stan sen en stund med Jessi och agera moraliskt stöd då hon ska träffa en gammal vän efteråt. Men det blir skönt att komma ut lite. puss. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0