Cykeltur i spöregn och rehab unga vuxna.

Det är inte direkt praktiskt att ha glasögon när det regnar.. Skulle behöva ha magiska regntorkare som Harry Potter. 
Hej ni fina. Hoppas på att ni har haft bättre väder än mig eller åtminstone sluppit gå ut i det, som ni ser ovan blev jag idag dyngsur när jag tog cykeln till ett möte (som jag förövrigt helt trott skulle var imorgon). Vaknade vid 11 av att telefonen ringer och då var det min ja, vad säger man egentligen? Kontaktperson på unga vuxna? Hon ringde i alla fall och jag förklarade för henne och då fick jag en ny tid klockan 13 vilket verkligen var toppen då det här var vårat avstämningsmöte.
 
Jag ska då börja gå på karla vårdcentral, där har dom en avdelning som kallas för "rehab för unga vuxna". Där har dom olika småkurser man kan vara med i för att kunna lära sig att hantera sina känslor, ångest, social fobi osv. Jag kommer dock gå dit några gånger på en matlagningskurs mest för att jag inte gör något på dagarna och det gör bara att ångesten blir värre än vad den redan är så då får jag ta ett steg i taget för att börja komma ut lite mer. 
 
Kommer även börja på en stresshanteringskurs lite senare, vet inte riktigt om jag kommer få ut något av dom här två men jag känner i alla fall att jag testar - jag vill verkligen må bättre och få ett mer stabilt liv, därför MÅSTE jag ta all hjälp jag kan få. Är det inte bra är det ju bara att jag slutar. 
 
Imorgon ska jag då gå dit på min första matlagning och den börjar kl 10. Lite läskigt känns det allt då jag inte varit ute bland människor och socialiserat på det här sättet på flera månader, så vi får väl se hur det går. Får hoppas på att det regnar lite mindre då jag ska cykla imorgon också haha. Håll tummarna för mig! Puss. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0