Låt mig vara som JAG själv vill vara.

 mina olika hårfärger jag har haft, och fått kommentarer om (om seriöst alla). 

 
låt mig vara väldigt blond om jag vill vara väldigt blond. 

låt mig gå runt med lila hår och rosa kofta "även fast det inte passar" om jag känner för det.

Låt mig till och med ha lite orangeaktigt om jag trivs i det.

Ja. Låt mig ha vilken hårfärg jag vill och kolla åt ett annat håll om du blir spyfärdig av det. 
 
Något som jag börjar bli så orehört trött på - alltså SERIÖST trött på, är det här med mitt uteénde. Folk runt omkring mig ska hela tiden hålla på och kommentera nedvärderande saker. Saker som jag blir LEDSEN utav.
 
Bland annat har vi ju det här med mitt hår. Jag har inte världens bästa kvalité på mitt hår och jag har färgat det ett xx antal gånger vilket gör att det slits. Men detta är något jag är medveten om och ingenting som någon behöver påpeka? "Du kanske borde klippa dig, åtminstone topparna", "Ditt hår är så slitet, när var det senast du klippte dig?", "Du passar mycket bättre i mörkt hår.", "Du borde nog inte vara så ljushårig". Sånna kommentarer får jag ofta och jag känner mest: VARFÖR BRYR NI ER SÅ MYCKET. 
 
Jag har färgat håret i en viss hårfärg för att jag vill det? För att JAG känner att jag passar i det. För att JAG trivs i det. Jag bryr mig inte om andra tycker det är fint eller inte, ni får väl kolla bort om det är så fult? Och det där med att jag borde klippa mig för mina toppar är kluvna. Ja, det kanske jag borde men jag bryr mig ärligt talat inte just nu och jag försöker spara ut så snälla. Jag vet. 
 
Min vikt är tydligen också något roligt att nämna ofta. "Äter du verkligen bra?", "Rör du på dig? Du borde börja träna". Så fort jag äter en kaka "Ska du verkligen ta den där kakan?". Om jag testar kläder "Ja, du är ju inte så smal längre - du kanske borde tänka på det". Osv osv. Jag vet det också? Okej? Jag försöker att vara nyttig och att röra på mig och nu har jag börjat gå ner i vikt. Men jag behöver ingen annan som påpekar det. 
 
Det är inte som att folk är snälla och frågar "Har du testat att ha mörkare hår tidigare?" för att dom är nyfikna och tror att jag skulle passa bättre i det. För då hade jag kunnat svara att "Ja, jag har haft det men jag trivs inte alls i det". Eller tipsa om någon jätte bra hårinpackning som är bra om dom nu måste. För jag tänker ju uppenbarligen inte på det och har inte frågat om någons åsikter om mitt hår. Ge mig en komplimang om ni tycker något är fint men att hålla på att PIKA om mitt utseénde - nej, lägg bara av. 
 
Min vikt har jag redan komplex och ångest över så det blir inte bättre av att någon säger dåliga saker om min kropp. Det gör bara att jag går hem och äter bullar och blir ännu fetare och TÄNK vad synd det är om alla er då som måste se min feta mage, tänk så bränns era ögon sönder för det är en sådan hemsk syn. Ajajaj. 
 
Btw. Det är inte ens något fel att vara större. Om jag är hälsosam nu och inte går ner i vikt - nej, då är det så. Sluta stirra er blinda på vågen och hur stor man är. Det gör att JAG får komplex. För ni är precis som normerna som får folk att bli osäkra på sig själva och få komplex man aldrig haft innan. Tänka på saker som ett problem men innan var det inget problem. Nej fy. Ni borde få ett eget land där ni kan sitta och gnälla, ge varandra nedvärderande kommentarer och SÄNKA inte höja som man ska göra.
 
MHM. Tänk på vad du är för människa. Vem du vill vara och vad du vill att andra ska säga till dig - ge snälla kommentarer och är det något du inte tycker om på en annan människa? Håll bara tyst. För den här människan vill vara på det här sättet eller bryr sig uppenbarligen inte. 
 
Tack och hej! 


Kommentarer
Postat av: Alice

Du är ju sjukt vacker Micki! Förstår inte att folk ens kan tänka tanken och säga sådan elaka saker. Skit i dom, för dom är bara avundsjuka!

Kram <3

Svar: Åh bästa Alice <3 vissa människor är allt bra underliga. Men tur att det finns andra som istället peppar, styrker och ger kärlek.

Kram <3
Mikaela Karlsson

2016-04-16 @ 09:42:03
URL: http://alicemartalovisa.wordpress.com
Postat av: din babe oscar

Min fina kärlek! du är mitt allt. Älskar dig så himla mycket

Svar: Puss. love u.
Mikaela Karlsson

2016-04-18 @ 20:59:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0